Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Activiteitenagenda

Wat is er deze week te doen in uw buurt? In de activiteitenagenda vindt u alle activiteiten, cursussen en inloopspreekuren bij elkaar.

Naar de activiteiten

Hulp

Crisissituatie in het gezin

Bevindt een kind zich in een onveilige situatie en is direct ingrijpen gewenst? Dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week het noodnummer van Jeugdbescherming Gelderland Spoedeisende Zorg bellen (0900 9955599).

Maatschappelijk Werk Ede

Bent u het overzicht kwijt en weet u niet waar u moet beginnen of bij wie u moet aankloppen? De maatschappelijk werker helpt u op weg met een luisterend oor en praktische hulp zodat u snel weer grip heeft op uw situatie.

Lees verder

Organisaties op de sociale kaart

De sociale kaart is het overzicht van organisaties die hulp, zorg en advies bieden in de gemeente. Of die actief zijn in de wijk, met activiteiten, sport en ontmoeting. Van fysiotherapeut tot verzorgingshuis, van damclub tot dagactiviteitencentrum en van loopbaancoach tot opvoeddeskundige. Organisaties kunnen de eigen informatie bewerken in de sociale kaart Invis of zich daarvoor aanmelden.

Zoek organisaties in de lijst of bekijk ze op de kaart!

Naar organisatielijst

Mijnbuurtje

Mijnbuurtje.nl is een online dorpsplein met informatie over de wijk. Ede heeft inmiddels vier wijken met een eigen buurtplatform.

Lees verder

Contact

Raadhuisplein 1
6711 DD Ede
Tel: 14 0318
E-mail: info@ede.nl

Lees meer