Algemene informatie Contract met de gemeente

Maak kennis met Eigenzinnige zorg  

Zideris is een kleinschalige zorgorganisatie met een eigen gezicht, eigen visie en eigen karakter. Wij bieden persoonlijke begeleiding en mensgerichte ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Vanuit woon-, werk- en dagbestedingslocaties in Gelderland, Utrecht en Noord-Holland bieden we eigenzinnige zorg.  Bij ons staan cliënten niet centraal. Zij staan aan het roer van hun eigen leven. Dat noemen wij eigenzinnige zorg. Wat dat is? Om te beginnen is het eigen. Persoonlijke zorg afgestemd op de eigen dromen, wensen en inbreng van onze cliënten en bewoners. Daarnaast is onze zorg zinnig. Het draagt bij. Heeft nut. Leidt tot zingeving voor cliënt, familie en medewerker. Wij doen dit vanuit de grondhouding Gentle Teaching (https://www.zideris.nl/over-zideris/gentle-teaching/) en vanuit de kernwaarden onvoorwaardelijk verbonden, grenzeloos plezier, uitgesproken open en eigenzinnige vakmensen.  

Contact en online aanmelden

Heb jij of heeft jouw kind/cliënt ondersteuning of zorg nodig en wil je weten of Zideris daarin iets kan betekenen? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Klantcontact. Daar staan Angelique de Graaf en Marije Tanis voor je klaar. Zij staan je graag te woord en kunnen je informatie geven over alle vormen van zorg en dienstverlening die Zideris biedt. Je kunt hun telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur via telefoonnummer 088-5132513 of via het emailadres klantcontact@zideris.nl.

Werken bij Zideris

Om goede, eigenzinnige zorg te kunnen blijven leveren, hebben we jouw vakmanschap hard nodig. Vind je het leuk om écht betekenisvol werk te doen, en je in te zetten voor een organisatie die werkt vanuit een diepe overtuiging? Kijk je ernaar uit om jouw bijdrage te leveren binnen een zelf-organiserend team? Twijfel dan niet en solliciteer op de baan die bij jou past! Kijk op https://www.zideris.nl/werken-en-leren/vacatureoverzicht/

Contactinformatie

Cuneraweg 12 088-51 32 513Cuneraweg 123911RN Rhenen www.zideris.nlLaatste controle: januari 2021

Plan route

Postadres
Postbus 303910AA Rhenen

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

Ambulante begeleiding

Met Ambulante Begeleiding ontvangt u zorg in uw eigen woonomgeving. De medewerker kan u helpen met uw zorgvraag op vele facetten van het leven. Hiervoor heeft u wel een indicatie Begeleiding Individueel nodig.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gehandicaptenzorgorganisatie Woonvorm voor mensen met een beperking
Vergelijk hulpaanbod