Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Rietberg Hoorzorg

Afbeelding bij de organisatie

0318-76 90 24Veenderweg 1076713AD EdeGecontroleerd: juni 2020

Rietberg Hoorzorg

Audiciens | Hulpmiddelenleveranciers

Missie:
” De minder goed horende medemens, een zo goed mogelijke hooroplossing bieden, met de modernste middelen die er maar te bedenken zijn”.

Algemene omschrijving:
Specialist in het aanmeten van hoorhulpmiddelen en bijkomen artikelen. Rietberg Hoorzorg onderscheid zich door zijn onafhankelijkheid waardoor er maatwerk wordt geleverd. Rietberg Hoorzorg beschikt over unieke meetapparatuur waar hoortoestelaanpassingen mee kan worden geverifieerd.

Bereikbaarheid:
Makkelijk bereikbaar en gelegen aan een van de belangrijke toegangswegen naar Ede centrum met vóór de deur GRATIS parkeerruimte. Achter de winkelgalerij is nog meer parkeergelegenheid, ook kosteloos.

Werkwijze:
Ieder hoorhulpmiddel wordt kosteloos én vrijblijvend tijdens het aanpastraject beschikbaar gesteld. De keus van een hoortoestel wordt gemaakt tijdens het intakegesprek. Tijdens dit gesprek zal dieper worden ingegaan op de levensstijl van de slechthorende. Hierdoor zal de eerste keus nauwkeurig gemaakt worden. Mocht tijdens het aanpastraject blijken dat het resultaat niet naar wens is, dan zal er samen bekeken worden wat de vervolgoplossing moet worden. Tijdens en na ieder aanpastraject zullen er metingen plaatsvinden om te verifiëren of de aanpassing ook audiologisch correct is.

Uniek in Ede:
Bij Rietberg Hoorzorg wordt gebruik gemaakt van een unieke methode om mede te kunnen bepalen of een hoortoestel goed is aangemeten.

“Meten is weten”, achter dit gezegde staat Rietberg Hoorzorg voor de volle 100%. Er is een nieuwe methode ontwikkeld om te kunnen bepalen of een hoortoestel juist staat afgesteld. Er kan nu letterlijk meegekeken worden met wat de slechthorende via het hoortoestel hoort. Hiermee kan beter dan ooit te voren bepaald worden of een hoortoestel goed staat afgesteld.
(artikel Ede Stad 27-09-2011 16:20 lees hier)

Een hoortoestel staat afgesteld volgens het hoorverlies van de slechthorende. Of het gewenste resultaat vervolgens gehaald wordt is vaak de vraag. Diverse factoren kunnen hierbij een rolspelen.
Via “Speech mapping” kan een hoortoestelaanpassing in kaart worden gebracht. Een slangetje met daaraan verbonden meetmicrofoon wordt in de gehoorgang aangebracht en ‘luistert’ mee met het hoortoestel. De meetresultaten worden vergeleken met de gewenste versterking die volgens de gehoortest noodzakelijk is. Zo kan geverifieerd worden of het hoortoestel juist staat afgesteld.
Uniek is dat niet alleen nieuwe hoortoestelaanpassingen gecontroleerd kunnen worden, maar ook bestaande aanpassingen. Bij bestaande hoortoestelgebruikers zal eerst een nieuwe hoortest worden afgenomen om zo te kunnen bepalen hoe het hoortoestel zou moeten presteren.
Tijdens de meeting worden de meetresultaten duidelijk weergegeven via de beeldschermen van Rietberg Hoorzorg. Na elke meting wordt een duidelijk rapport uitgebracht. Deze meting wordt standaard bij iedere hoortoestelaanpassing van Rietberg Hoorzorg uitgevoerd.
Iedereen die twijfels heeft over zijn of haar hoortoestelaanpassing is van harte welkom om deze meting vrijblijvend te laten uitvoeren bij Rietberg Hoorzorg

Hoortoestellen

Een hoortoestel, ook wel (ge)hoorapparaat genoemd, is een klein elektronisch apparaat waarmee slechthorenden beter geluid kunnen waarnemen. Bij ernstig slechthorenden of doven met restgehoor kan het hoortoestel het spraakafzien (liplezen) ondersteunen. (Bron:Wikipedia)

Gehoorbescherming

De nieuwe generatie van filterdesignHet PRO filter is ontworpen met de drager als uitgangspunt. Om te beginnen is hij kleiner van formaat dan vergelijkbaar vlak dempende filters, wat inhoudt dat het in kleinere oren past zonder dat ze uitsteken en dat ze voor het comfort prettiger zitten en voor... Lees meer

Solo-apparatuur (beter verstaan in rumoer)

De nieuwe generatie van filterdesignFM-Apparatuur (solo-apparatuur)Om spraak zo optimaal mogelijk te kunnen verstaan is het noodzakelijk dit zo zuiver mogelijk via het hoortoestel aan het gehoor aan te bieden.In rustige situaties gaat dit over het algemeen zonder problemen, maar in een rumoerige... Lees meer

TV Hulpmiddelen

Een handige, lichtgewichte zender en ontvanger voor draadloze geluidsoverdracht van de TV of radio met of zonder hoortoestel. Voorzien van: microfoonaansluiting, schakelaar voor mono of stereo, balansregeling, automatische aan- en uitschakeling, ruisonderdrukking en volumeregelaar.U ontvangt... Lees meer

Bezoekadres

Winkelgallerij VeenderwegVeenderweg 107 6713AD EdeRouteToegankelijk: RolstoeltoegankelijkRolstoeldoorgankelijkVoorzieningen voor doven en slechthorenden

Openingstijden

  • maandag13:00 - 17:00
  • woensdag09:00 - 17:00
  • donderdag09:00 - 17:00
  • vrijdag09:00 - 17:00
  • zaterdagGesloten
  • zondagGesloten

Postadres

Veenderweg 1076713AD Ede

Contact

AGB 76087980

S Rietberg

Eigenaar
0318-76 90 24
info@rietberghoorzorg.nl

Niet gevonden wat u zocht?

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: