Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Boriz

Afbeelding bij de organisatie

026-84 41 43Kerkstraat 206883HT Velp GldGecontroleerd: mei 2020

Boriz Contract met de gemeente

Beschermd wonen | Gehandicaptenzorg | Jeugdhulpverlening | Kleinschalige woonvormen | Cliëntondersteuning

Boriz is een zorgorganisatie met enthousiaste en ervaren mensen. We bieden ambulante begeleiding en wonen met begeleiding aan jongeren vanaf 18 jaar, die moeite hebben om (helemaal) zelfstandig te wonen en te leven.

Iedereen is verschillend en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Daarom leveren wij uitsluitend maatwerk.

We kijken niet alleen naar waar je moeite mee hebt, maar vooral ook naar wat je wel kunt. Waar ben je goed in en wat vind je leuk om te doen? Hoe kunnen we je helpen om je doelen te bereiken? Hoe zie je jouw toekomst?

We zijn benieuwd naar jou en hoe we jou kunnen helpen. Daarom leren we je graag kennen. We staan voor je klaar om je te helpen bij alles waar je moeite mee hebt. We verzorgen begeleiding aan huis voor je of we regelen intensieve begeleiding in je dagelijkse leven.

Maar er is meer. Want we kijken ook naar wat je juist heel goed kunt. En de dingen die je leuk vindt om te doen. Graag helpen we je om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Beschermd wonen

Boriz kent moemnteel 7 geclusterde (woon)locaties ten behoeve van Beschermd Wonen. De cliënt beschikt hier over een eigen zelfstandige woonruimte met bijbehorende voorzieningen. Naast de dagelijkse begeleiding is er 24 uurs beschikbaarheid of aanwezigheid. Het aantal cliënten woonachtig binnen... Lees meer

Intensieve ambulante begeleiding

Boriz is er voor jongeren en volwassenen die begeleiding nodig hebben in hun dagelijks leven. Dat kan variëren van wat extra hulp bij sommige dingen die je moeilijk vindt tot geheel begeleid wonen. Iedereen heeft hierbij zijn eigen verhaal. Wij zijn benieuwd naar dat van jou.

Informatie en advies

Boriz is een zorginstelling met ruime kennis en ervaring in het bieden van intensieve ambulante begeleiding bij het zelfstandig wonen aan jongeren (vanaf 18 jaar) en volwassenen met een (licht-) verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Boriz biedt begeleiding op basis van Zorg... Lees meer

Bezoekadres

KantoorgebouwKerkstraat 20 6883HT Velp GldRouteDeze locatie is toegankelijk voor gehandicapten

Openingstijden

  • maandag08.30 - 17.00
  • dinsdag08.30 - 17.00
  • woensdag08.30 - 17.00
  • donderdag08.30 - 17.00
  • vrijdag08.30 - 17.00

Contact

KVK 57360588

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: