Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Ja, ik doe mee!

Algemene informatie Contract met de gemeente

EvitaA biedt begeleiding op maat, want iedereen is anders. Begeleiding op maat is uitermate belangrijk voor de doelgroep waarop EvitaA zich richt. EvitaA ziet het als haar primaire functie om mensen met een zorgvraag te ondersteunen in het behoud en verwerven van zelfstandigheid in hun leven en te bevorderen dat zij daadwerkelijk deelnemen aan de samenleving. Vanuit de visie dat hiertoe maatwerk en persoonlijke begeleiding geboden moet worden, is EvitaA opgericht. Centraal staat het geven van persoonlijke aandacht en er onvoorwaardelijk zijn. Dit betekent niet dat de zorgvrager passief kan zijn, integendeel. Insteek is dat zij de regie over hun eigen leven hebben en houden.

Voor iedere cliënt stelt EvitaA een persoonlijk begeleidingsplan op. De aanpak is pragmatisch en oplossingsgericht. Hierbij kijken we in eerste instantie naar de meest primaire levensbehoeften en de leefomgeving. Deze behoefte brengen we in kaart door het invullen van de zelfredzaamheidsmatrix (ZRM) Nadat deze op orde zijn, kan er doorgegroeid worden naar een gezondere deelname aan de samenleving. EvitaA begeleidt op maat en in samenspraak met de zorgverleners die voor de cliënt staan opgesteld. Transparantie, duidelijkheid en eerlijkheid zijn de pijlers. EvitaA is een platte en wendbare organisatie en wil dit ook in de toekomst blijven.

Door maatwerk te leveren en vanuit de zorgvraag te werken zijn wij in staat om, alhoewel we klein zijn- groots te denken. De kosten van de zorg houden we beheersbaar doordat er geen hiërarchische organisatie is opgetuigd. Wij werken met een beheersbare kostenstructuur waarbij onze medewerkers, samenwerkende zzp-ers en cliënten de hoofdrol spelen. De situatie bij de cliënt en de mogelijkheden die in de macht liggen van de medewerker vormen het vertrekpunt in onze dienstverlening.

EvitaA zet in op het plezierig samenwerken met de cliënt, door passie en wederzijds vertrouwen ontstaat een wisselwerking met de cliënt. Deze diepgang kenmerkt onze dienstverlening.

Contactinformatie

Geschikt voor bezoek van cliënten 06-57 36 63 39 06-11 48 73 35Lambartus van Ingenstraat 64051BR Ochten www.evitaa.nlLaatste controle: april 2021

Plan route

Postadres
Postbus 14050EA Ochten

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

Begeleid wonen

In de Betuwe staat een woning waar overdag veel begeleiding is. De cliënten doen zoveel mogelijk zelfstandig onder begeleiding. Zij worden getraind om straks zelfstandig te kunnen wonen. Ook gebeurt het dat er cliënten wonen die het als rustbasis gebruiken om zo snel mogelijk weer op eigen...

Coronahulp

Tijdens deze crisisperiode werkt Evitaa door en probeert haar cliënten op een reguliere manier te ondersteunen, voor zover mogelijk. Extra hulpvragen n.a.v. de crisis worden ook in behandeling genomen. 

advies

-Advies, informatie en voorlichting aan zowel cliënten als professionals, door onze ervaring met de doelgroep en bijzondere maar effectieve wijze van begeleiden op diverse leefgebieden zijn wij in staat u een goede voorlichting te geven.

ambulante woonbegeleiding

Vanuit Expertise kunnen we cliënten begeleiden in het zelfstandig wonen. Door intensief in te steken op behoud van eigen woonplek en meedraaien in de buurt en het uitbreiden van een netwerk in de buurt, kunnen cliënten zelfstandig wonen en meedraaien in de maatschappij. We komen minimaal 3...

individuele begeleiding

Samen met de cliënt en betrokkenen wordt gekeken welke ondersteuning er nodig is, op welke basis en wat de mogelijkheden van cliënt en/of zijn of haar netwerk is. Vanuit dat standpunt wordt een plan opgemaakt. Geïnvesteerd in relatie begeleider en cliënt en op basis van niveau,...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gehandicaptenzorgorganisatie Cliëntondersteuning
Vergelijk hulpaanbod