Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Ja, ik doe mee!

Algemene informatie

Anachroon Therapie is een praktijk voor coaching, hypnotherapie en Eenzijdig Relaties Verbeteren. Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarbij lichte trance wordt gebruikt om mensen te helpen belemmerende emoties en overtuigingen los te laten, om psychisch gezond te worden of om vervolgstappen te kunnen zetten in hun ontwikkeling. Dit kan betrekking hebben op psychische of psychiatrische problematiek, maar ook verlichting van lichamelijke klachten, ondersteuning in een bepaalde levensfase, of lekker in je vel zitten.

Behalve moderne hypnotherapie gebruik ik ook Eenzijdig Relaties Verbeteren (ERV) om gevoel en verstand in balans te brengen en cliënten te helpen verstoorde (familie-, partner-, vriendschaps- en werk-)relaties vanuit henzelf te verbeteren, zodat zij de regie over hun leven kunnen nemen.

Naast volwassenen behandel ik ook kinderen vanaf 5 jaar. 

Behalve sessies in mijn praktijk zijn ook e-sessies / afstandssessies mogelijk, met gebruik van Zoom, Skype, Signal, FaceTime, telefoon of Discord.

Contactinformatie

 06-18 84 74 11Hellevoetsluisstraat 256843HP Arnhem www.anachroon.nl www.acutesense.nlLaatste controle: juli 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja Sessies kunnen live plaatsvinden (in mijn praktijk) of op afstand. We gebruiken dan Skype, telefoon, Zoom, Discord of FaceTime. Behandeling of coaching op locatie is mogelijk tegen vergoeding van reistijd en -kosten. De praktijkruimte is op de 1e verdieping en uitsluitend per trap bereikbaar.

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van een lichte trance (hypnose).Door middel van Eenzijdig Relaties Verbeteren en NLP kan ook effectief gewerkt worden zonder het gebruik van trance.

Kindertherapie

Hypnotherapeutische behandeling en coaching van kinderen en jongeren en hun gezinsleden

NLP

Zowel NLP-coaching als NLP-therapie

Ontspanningstherapie

Spanning en stress Complementair naast behandeling van diverse hulpvragen (bijv. burn out) Als onderdeel van zwangerschapsbegeleiding

Pijnvermindering

Afhankelijk van wat je wilt en wat bij je past, gebruiken we NLP, gedragstherapie, hypnotherapie of psychosociale therapie.

Regressietherapie

Regressietherapie is onderdeel van hypnotherapie. Met gebruik van medische hypnose herbeleef je in een lichte trance (als een dagdroom) eerdere ervaringen, waarbij je die kunt verwerken. Tijdens de trance ben je je voortdurend bewust van waar je bent en wat er gebeurt. Je houdt steeds de regie...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Vaktherapeut
Vergelijk hulpaanbod