Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

VerbeekBewind

Afbeelding bij de organisatie

06-18 62 82 11Gecontroleerd: mei 2019

VerbeekBewind - Ede

Bewindvoering

Beschermingsbewindvoering vanwege (problematische) schulden of omdat cliënt zijn/haar financiële belangen vanwege een lichamelijke of verstandelijke situatie niet meer zelf kan behartigen.
Budgetbeheer, bijvoorbeeld na bewindvoering als de schulden zijn afgelost, maar de cliënt nog wel ondersteuning nodig heeft.
Begeleiding thuisadministratie, bijvoorbeeld vooruitlopend op een bewind, om bij acute en dreigende situaties de vaste lasten snel stabiel te krijgen.

Kenmerken: betrokken bewindvoerder, persoonlijk contact en bezoek aan huis van de cliënt, zorgvuldig en werken volgens professionele kwaliteitscriteria.

De beschermingsbewindvoerder behartigt de belangen van de cliënt en bevordert voor zover mogelijk de zelfredzaamheid van de cliënt.

Beschermingsbewindvoering

Een beschermingsbewindvoerder beheert de inkomsten en uitgaven, met name de vaste lasten via een zgn. beheerrekening. Als er sprake is van schulden, dan wordt de financiële situatie van de cliënt gestabiliseerd, zodat er geen nieuwe schulden ontstaan. De bewindvoerder helpt bij het opstarten... Lees meer

Budgetbeheer

Bij budgetbeheer worden de inkomsten en uitgaven m.n. de vaste lasten beheerd door de budgetbeheerder op grond van een onderlinge overeenkomst. Budgetbeheer kan nuttig zijn na een bewindvoering als de schulden zijn afgelost, maar de cliënt nog wel ondersteuning nodig heeft. De cliënt leeft net... Lees meer

Begeleiding thuisadministratie

Begeleiding thuisadministratie is een tijdelijke ondersteuning op grond van een onderlinge overeenkomst. De cliënt wordt ondersteund in het op orde brengen en houden van zijn/haar financiële situatie. De zelfredzaamheid en eigen regie wordt zo veel als mogelijk gestimuleerd. Deze vorm van... Lees meer

Postadres

Postbus 80576710AB Ede

Contact

KVK 0910.80.54

G. Verbeek

Beschermingsbewindvoerder
06-18 62 82 11
info@verbeekbewind.nl

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: