Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

De Rading

Afbeelding bij de organisatie

030-27 24 353Piet Mondriaanlaan 483812GV AmersfoortGecontroleerd: juni 2020

De Rading - Amersfoort Contract met de gemeente

Jeugdhulpverlening | Opvoedbureau's

De Rading biedt jeugdhulp in Midden-Nederland. .
Wij helpen kinderen, ouders en pleegouders bij het aanpakken van problemen rond het opgroeien en opvoeden.
De band tussen kind en ouder is onverbrekelijk. Kinderen horen daarom, als het kan, thuis bij hun ouders op te groeien. Dit is voor De Rading de basis voor de hulp die we organiseren voor kinderen en hun ouders. Hierbij betrekken we zoveel mogelijk het eigen sociale netwerk van een gezin. Centraal staat dat ouders verantwoordelijk zijn en blijven voor de opvoeding van hun kinderen. En betrokken blijven ook als zij voor een korte of langere tijd niet in staat zijn om zelf de opvoeding op zich te nemen. Ieder kind, iedere ouder en iedere pleegouder is uniek; heeft zijn eigen vragen en behoeftes. Daarom bieden we passende hulp op maat wat werkt.
Samen met de jongere, ouders, pleegouders, de medewerker van het buurtteam of de huisarts spreken we af welke hulp nodig is. Deze hulp bieden we zo dichtbij mogelijk, zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. We werken samen met verschillende jeugdzorgorganisaties en zorgen ervoor dat kinderen en hun gezin die hulp krijgen die nodig is. Zo speelt De Rading voortdurend in op de veranderende vraag vanuit de omgeving, van kinderen, ouders en pleegouders.

pleegzorg voltijd en deeltijd

Als thuis wonen (tijdelijk) niet kan, zorgen pleegouders ervoor dat kinderen zo gewoon mogelijk opgroeien. Eventueel in deeltijd. Dit kunnen zowel familieleden of bekenden van het kind/gezin zijn, als geselecteerde pleeggezinnen.

Bezoekadres

Piet Mondriaanlaan 48 3812GV AmersfoortRouteGehandicaptenparkeerplaats(en)Toegankelijk: RolstoeltoegankelijkRolstoeldoorgankelijkLift of traplift aanwezigAangepast sanitair, aangepast toilet

Postadres

Pahud de Mortangesdreef 613562AB Utrecht

Contact

KVK 30161679AGB 98099352

Niet gevonden wat u zocht?

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: