Algemene informatie

Revalideren na een ziekenhuisopname, zodat u zo snel mogelijk terug kan naar uw vertrouwde omgeving. Dat biedt Opella u onder deskundige begeleiding bij de (geriatrische) revalidatie in Bennekom en Oosterbeek. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van verschillende aandoeningen en in herstel van ouderen. Door een intensief programma werkt u aan uw herstel. Het doel is dat u zo snel en fit mogelijk thuis verder kan gaan met uw leven. 

Contactinformatie

 0318-75 22 22Valkenburglaan 356861AJ Oosterbeek www.opella.nlLaatste controle: november 2020

Plan route

Contactpersoon

Hulpaanbod

Hulp bij het huishouden

Opruimen, schoonmaken, het verzorgen van planten, ramen lappen, maar ook de ontbijt/lunchboterham of warme maaltijd klaarzetten, de was en dergelijke.

Zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen ondersteunen mensen bij verzorging of revalidatie thuis. Opella biedt een breed pakket aan zorghulpmiddelen zoals bedverhogers, elleboogkrukken, rollators of electrisch verstelbare hooglaagbedden. Op www.opella.nl vindt u een volledig overzicht van de artikelen die u bij ons kunt lenen.

Logopedie

Samen met u bekijkt de logopedist wat de behandelmogelijkheden zijn.Wij kunnen u uitleg en advies geven in onze praktijk in Bennekom of bij u thuis.

Videohometraining

Onze videohometrainer bezoekt u thuis en maakt een video-opname van een contactmoment met uw kind, partner of familielid. Een week later kijkt u samen met de trainer de video terug. Hoe reageert u op elkaar en welk patroon is daarin te ontdekken? Door dit patroon te kennen en herkennen, is het...

Revalidatie

Revalideren gebeurt de hele dag door. Alle dagelijkse handelingen staan in het teken van herstel van lichaamsfuncties. U wordt ondersteund en begeleid door een vast team van medewerkers en therapeuten.

Diëtetiek

Iedereen is gebaat bij goed eten. Het maakt óf houdt u gezond en fit. Soms is het prettig om van een professional te horen wat voor ú de juiste voeding is. Vooral als u wat ouder wordt of een chronische ziekte hebt. Onze diëtisten kunnen u zo’n persoonlijk advies geven.

Opella servicepunt

Over alles op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Ergotherapie

Samen met u bekijkt de ergotherapeut wat belangrijk is voor u en wat u opnieuw zelf wilt doen.

Fysiotherapie

Eerst stellen we samen met u een behandelplan op. Dit sluit aan bij uw klachten en wensen. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een looptraining, evenwichtsoefeningen, valpreventie en het oefenen met opstaan.

Zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen ondersteunen mensen bij verzorging of revalidatie thuis. Opella biedt een breed pakket aan zorghulpmiddelen zoals bedverhogers, elleboogkrukken, rollators of elektrisch verstelbare hooglaagbedden. Op www.opella.nl vindt u een volledig overzicht van de artikelen die u bij ons kunt lenen.

Zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen ondersteunen mensen bij verzorging of revalidatie thuis. Opella biedt een breed pakket aan zorghulpmiddelen zoals bedverhogers, elleboogkrukken, rollators of elektrisch verstelbare hooglaagbedden. Op www.opella.nl vindt u een volledig overzicht van de artikelen die u bij ons kunt lenen.

Tijdelijk verblijf

Wanneer u tijdelijk in een van de woon- en zorgcentra van Opella verblijft, kunt u gebruikmaken van alle daar aanwezige zorg- en dienstverlening. U heeft een eigen appartement tot uw beschikking.

Maatschappelijke dienstverlening

Onze maatschappelijk werkers zoeken samen met u naar oplossingen. Deskundig, betrouwbaar, kosteloos en altijd bij u in de buurt.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Revalidatiecentrum
Vergelijk hulpaanbod