Algemene informatie

Onze behandelaars zijn gespecialiseerd in de behandeling van ouderen, revalidanten en chronisch zieken. Wij maken met u duidelijke afspraken wat u met onze behandeling wilt bereiken. We bieden u behandeling aan huis of op een van onze locaties. Woont u zelfstandig, dan kunt u gebruik maken van ergotherapie en/of logopedie.

Contactinformatie

locatie het Baken 0318-75 22 22 (Opella servicepunt)Barones van Lyndenlaan 696721PK Bennekom www.opella.nlLaatste controle: november 2020

Plan route

Postadres
Postbus 6776710BR Ede

Contactpersoon

Hulpaanbod

Opella thuiszorg wijkverpleging

De verpleegkundigen van Opella staan garant voor de beste verpleegkundige zorg bij u aan huis. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor zorgvragen. Dus ook ’s nachts en in het weekend. Zelfstandig wonen met intensieve zorg is daardoor heel goed mogelijk. Onze...

Professionele alarmopvolging

Met het alarmeringssysteem kunt u met één druk op de knop alarm slaan. Die knop zit op een soort zendertje dat u om de hals draagt of bijvoorbeeld op een borstzakje klemt. Professionele alarmopvolging wil zeggen dat, wanneer u op de knop drukt als zich een noodgeval voordoet, er een verzorgende of verpleegkundige van Opella wordt ingeschakeld.

Persoonlijke verzorging

Douchen, aan- en uitkleden, in en uit bed komen, hulp bij eten en drinken of het innemen van medicijnen zijn voorbeelden waarvoor u persoonlijke verzorging kunt krijgen.

Verpleging thuis

Deskundige verzorgenden en verpleegkundigen kunnen injecteren, zuurstof toedienen, stoma's, drains en katheters verzorgen, uitzuigen, sondevoeding geven en vele andere verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Zij zijn op de hoogte van de modernste inzichten op het gebied van wondverzorging....

Videohometraining

Bij videohometraining maakt de trainer een korte opname van een alledaagse situatie. Een week later bekijkt u de opname samen met de trainer. Dit samen terugkijken naar enkele momenten is een belangrijk onderdeel van de training. Vaal lukt het de betrokkenen daarna hun gedrag beter op elkaar af...

Reactivering

Reactiveren gebeurt de hele dag door. Alle dagelijkse handelingen staan in het teken van herstel van lichaamsfuncties. U wordt ondersteund en begeleid door een vast team van medewerkers en therapeuten.

Ergotherapie

Samen met u bekijkt de ergotherapeut wat belangrijk is voor u en wat u opnieuw zelf wilt doen.

Fysiotherapie

Eerst stellen we samen met u een behandelplan op. Dit sluit aan bij uw klachten en wensen. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een looptraining, evenwichtsoefeningen, valpreventie en het oefenen met opstaan.

Logopedie

Samen met u bekijkt de logopedist wat de behandelmogelijkheden zijn.Wij kunnen u uitleg en advies geven in onze praktijk in Bennekom of bij u thuis.

Maatschappelijke dienstverlening

Onze maatschappelijk werkers zoeken samen met u naar oplossingen. Deskundig, betrouwbaar, kosteloos en altijd bij u in de buurt.

Palliatieve dagzorg

U brengt de dag door met anderen in dezelfde situatie. Er zijn allerlei individuele en groepsactiviteiten zoals gesprekken, muziek- en creatieve therapie, maar ook massages, het nemen van een bad. Wilt of kunt u niet de hele dag komen, dan kunt u ook binnenlopen tussen 9.30 en 10.00 uur op...

Opella servicepunt

Over alles op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Mantelzorgondersteuning

De mantelzorgmakelaar kan vooral de regeltaken van mantelzorgers overnemen.

Overbruggingszorg

Zowel huishoudelijke als verzorgende en verpleegkundige hulp evenals ondersteuning en begeleiding; mensen kunnen ook deelnemen aan dagverzorging of dagbehandeling.

Diëtetiek

Iedereen is gebaat bij goed eten. Het maakt óf houdt u gezond en fit. Soms is het prettig om van een professional te horen wat voor ú de juiste voeding is. Vooral als u wat ouder wordt of een chronische ziekte hebt. Onze diëtisten kunnen u zo’n persoonlijk advies geven.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Mantelzorgorganisatie Thuiszorginstelling
Vergelijk hulpaanbod