Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Opella

Afbeelding bij de organisatie

0318-75 22 22Barones van Lyndenlaan 696721PK BennekomGecontroleerd: februari 2020

Opella - Het Baken

Mantelzorgorganisaties | Revalidatiecentra | Thuiszorginstellingen

Herstellen en revalideren in een prettige omgeving. Dat is mogelijk in het Baken in Bennekom. Vanaf één nacht of voor langere tijd. U krijgt professionele begeleiding in een gastvrije ambiance. Alles draait om een aangenaam en voorspoedig herstel.  

Comfortabele kamers, een actief revalidatieklimaat, een restaurant/lounge en bar met terras. Dat is wat het Baken u te bieden heeft. Bijvoorbeeld na een CVA of na een heup- of knieoperatie. In het restaurant kunt u gebruikmaken van het ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Alle kamers zijn voorzien van verstelbare bedden, televisie en wifi. U krijgt individueel therapie en u oefent en traint in een groep. Dit bevordert uw herstel.

Restaurant

Reactivering

Reactiveren gebeurt de hele dag door. Alle dagelijkse handelingen staan in het teken van herstel van lichaamsfuncties. U wordt ondersteund en begeleid door een vast team van medewerkers en therapeuten.

Mantelzorgondersteuning

De mantelzorgmakelaar kan vooral de regeltaken van mantelzorgers overnemen.

Overbruggingszorg

Zowel huishoudelijke als verzorgende en verpleegkundige hulp evenals ondersteuning en begeleiding; mensen kunnen ook deelnemen aan dagverzorging of dagbehandeling.

Zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen ondersteunen mensen bij verzorging of revalidatie thuis. Opella biedt een breed pakket aan zorghulpmiddelen zoals bedverhogers, elleboogkrukken, rollators of electrisch verstelbare hooglaagbedden. Op www.opella.nl vindt u een volledig overzicht van de artikelen die u bij ons kunt lenen.

Diëtetiek

Iedereen is gebaat bij goed eten. Het maakt óf houdt u gezond en fit. Soms is het prettig om van een professional te horen wat voor ú de juiste voeding is. Vooral als u wat ouder wordt of een chronische ziekte hebt. Onze diëtisten kunnen u zo’n persoonlijk advies geven.

Opella thuiszorg wijkverpleging

De verpleegkundigen van Opella staan garant voor de beste verpleegkundige zorg bij u aan huis. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor zorgvragen. Dus ook ’s nachts en in het weekend. Zelfstandig wonen met intensieve zorg is daardoor heel goed mogelijk. Onze... Lees meer

Professionele alarmopvolging

Met het alarmeringssysteem kunt u met één druk op de knop alarm slaan. Die knop zit op een soort zendertje dat u om de hals draagt of bijvoorbeeld op een borstzakje klemt. Professionele alarmopvolging wil zeggen dat, wanneer u op de knop drukt als zich een noodgeval voordoet, er een verzorgende of verpleegkundige van Opella wordt ingeschakeld.

Personenalarmering

U krijgt thuis een alarmapparaat en een soort zendertje in de vorm van een medaillon dat u om uw hals kunt hangen of bijvoorbeeld op een borstzakje kunt klemmen. Door één druk op de knop komt er een spreekluisterverbinding tot stand met een centrale meldpost. Wanneer u als 'achterwacht' buren,... Lees meer

Hulp bij het huishouden

Opruimen, schoonmaken, het verzorgen van planten, ramen lappen, maar ook de ontbijt/lunchboterham of warme maaltijd klaarzetten, de was en dergelijke.

Videohometraining

Bij videohometraining maakt de trainer een korte opname van een alledaagse situatie. Een week later bekijkt u de opname samen met de trainer. Dit samen terugkijken naar enkele momenten is een belangrijk onderdeel van de training. Vaal lukt het de betrokkenen daarna hun gedrag beter op elkaar af... Lees meer

Opella servicepunt

Over alles op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen ondersteunen mensen bij verzorging of revalidatie thuis. Opella biedt een breed pakket aan zorghulpmiddelen zoals bedverhogers, elleboogkrukken, rollators of elektrisch verstelbare hooglaagbedden. Op www.opella.nl vindt u een volledig overzicht van de artikelen die u bij ons kunt lenen.

Zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen ondersteunen mensen bij verzorging of revalidatie thuis. Opella biedt een breed pakket aan zorghulpmiddelen zoals bedverhogers, elleboogkrukken, rollators of elektrisch verstelbare hooglaagbedden. Op www.opella.nl vindt u een volledig overzicht van de artikelen die u bij ons kunt lenen.

Ergotherapie

Samen met u bekijkt de ergotherapeut wat belangrijk is voor u en wat u opnieuw zelf wilt doen.

Fysiotherapie

Eerst stellen we samen met u een behandelplan op. Dit sluit aan bij uw klachten en wensen. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een looptraining, evenwichtsoefeningen, valpreventie en het oefenen met opstaan.

Logopedie

Samen met u bekijkt de logopedist wat de behandelmogelijkheden zijn.Wij kunnen u uitleg en advies geven in onze praktijk in Bennekom of bij u thuis.

Maatschappelijke dienstverlening

Onze maatschappelijk werkers zoeken samen met u naar oplossingen. Deskundig, betrouwbaar, kosteloos en altijd bij u in de buurt.

Oefentherapie

Oefentherapie

Bezoekadres

Barones van Lyndenlaan 69 6721PK BennekomRouteDeze locatie is toegankelijk voor gehandicapten

Postadres

Postbus 6776710BR Ede

Contact

AGB 47471413

Opella servicepunt

Informatie En Advies
0318-75 22 22
servicepunt@opella.nl

Niet gevonden wat u zocht?

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: