Algemene informatie

B&S is een bedrijf dat zich al ruim 40 jaar inzet voor het behouden van mobiliteit van mensen met een (lichamelijke) beperking.
Wij bouwen auto\'s om voor gehandicapten die zelf de auto besturen en personen die mee willen rijden. Daarnaast hebben wij een rijschool waar wij mensen met een beperking autorijles geven. Onze afdeling Revalidatietechniek levert met name kinderhulpmiddelen als autostoeltjes, fixatieystemen en aangepaste buggy\'s en wandelwagens.
Ook voor een goede, comfortabele autostoel, of het laten aanpassen van uw huidige autostoel, bent u bij B&S aan het juiste adres!

Contactinformatie

 085-07 17 600Kathodeweg 51627LK Hoorn Nh www.onbeperktinbeweging.nlLaatste controle: februari 2021

Plan route

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

Rolstoelbus

Bij B&S bent u aan het juiste adres voor een aangepaste rolstoelbus; de meest praktische en zeer veilige manier voor rolstoelvervoer. Wij passen graag uw nieuwe of gebruikte bus aan tot rolstoelbus, volgens uw eigen wensen. Ook voor het huren van een aangepaste rolstoelbus kunt u bij ons terecht!

Autostoel fixatie

Speciaal voor hyperactieve en/of verstandelijk gehandicapte kinderen/volwassenen heeft B&S een 7-puntsfixatiesysteem ontwikkeld. De autostoel fixatie is voorzien van een basisband welke op zeer eenvoudige manier om de rugleuning van de achterbank of om de autostoel bevestigd wordt.

Liggend vervoer, gekeurd gordelsysteem

Mensen die liggend vervoerd moeten worden vanwege hun lichamelijke beperkingen, ondervinden regelmatig problemen met taxibedrijven die eisen dat er gebruik gemaakt wordt van een standaard 3-puntsgordel. Een onmogelijke eis voor deze groep gehandicapten. B&S heeft in nauwe samenwerking...

XL rolstoel, gebruikersgewicht tot 170 kg

Op zoek naar een complete, XL rolstoel  voor een mooie prijs? B&S biedt een aantal modellen die belastbaar zijn tot 170 kg. Maak een keuze uit ons assortiment!

Carrot autostoel, meegroeibaar

Maak kennis met deze zeer comfortabele autostoel! De Carrot 3 aangepaste autostoel biedt net die eigenschappen die andere autostoelen missen. Graag zetten wij deze voor u op een rijtje.

Recaro Monza Nova Reha autostoel

Recaro is alom bekend om haar standaard kinderautostoelen. Kinderen met een beperking hebben echter meer ondersteuning nodig. In samenwerking met Thomashilfen heeft Recaro een Reha-lijn ontwikkeld waarin kinderen de extra ondersteuning kunnen krijgen die ze nodig hebben. Een aangepaste autostoel...

Afdekkapje autogordel

Het afdekkapje is gemaakt uit kunststof en voorzien van een gaatje. Het kapje is universeel en eenvoudig afneembaar. Het kapje wordt eenvoudig over het gordel insteekpunt geschoven en de gordel wordt in de sluiting gestoken. Zodra u op de plaats van bestemming bent kunt u het gordelslot openen met uw autosleutel of bijvoorbeeld een pen.

Autoaanpassing

B&S zet zich al ruim 40 jaar in voor het bieden van zelfstandigheid aan mensen met een lichamelijke beperking.  Of het nu gaat om een gaspedaal op links , een rolstoellift  die toegang verschaft tot uw bus, het verzorgen van de mogelijkheid tot remmen en...

Aangepaste rijopleiding

In 2008 is B&S gestart met een eigen autorijschool 'Onbeperkt in Beweging'. Een autorijschool die zich enkel bezig houdt met het lesgeven aan leerlingen met een lichamelijke beperking. Ook rijbewijsbezitters  die door een (ernstige) ziekte of ongeval een beperking hebben gekregen zijn...

Rolstoel, opvouwbaar en lichtgewicht

B&S heeft in haar programma diverse rolstoelen opgenomen. Bent u op zoek naar een degelijke, lichtgewicht  en/of opvouwbare rolstoel  voor een zacht prijsje? Neem een kijkje in onze webshop!

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Autorijschool of verkeersschool Hulpmiddelenleverancier
Vergelijk hulpaanbod