Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Ja, ik doe mee!

Algemene informatie

Adhesie Mediation Arnhem is gespecialiseerd in het oplossen van conflicten in de zorg, gezondheidszorg, hulpverlening en conflicten in het onderwijs en op school. Daarnaast helpt Adhesie Mediation Arnhem ook als er problemen met de overheid zijn of in relaties en omgangsregelingen. Op de website van Adhesie Mediation Arnhem is meer informatie over de dienstverlening te vinden. Evenals informatie over de tarieven en de contactgegevens. Na een vrijblijvend eerste gesprek wordt een kosteloos voorstel gedaan met kostenbegroting voor de aanpak. Als er vragen zijn kan per e-mail of telefoon contact worden opgenomen met Adhesie Mediation Arnhem.

Contactinformatie

 06-30 75 03 61 (Mobielnummer)Joris van der Haagenlaan 166814LK Arnhem www.adhesiemediationarnhem.nlLaatste controle: mei 2021

Plan route

Toegankelijk

ITS is toegekend (Internationaal ToegankelijkheidsSymbool)
De dienstverlening en ondersteuning door middel van bemiddeling of mediation is op afspraak en de bijeenkomsten vinden plaats op een voor deelnemende partijen te bepalen neutrale locatie.

Openingstijden

Hulpaanbod

Bemiddeling en Mediation

Als mediator (MfN) helpt Adhesie Mediation Arnhem bij het oplossen van conflict tussen personen en/of organisaties. Door bemiddeling of mediation kunnen in veel gevallen uiteenlopende belangen met instemming van alle betrokkenen aanzienlijk worden verbeterd. Als procesbegeleider zonder eigen...

Advies, Informatie en Voorlichting over mediation en bemiddeling

Hoe ga je om met een conflict en hoe los je dat op? Voor de start van een bemiddeling of mediation is het verstandig daar eerst advies, informatie of voorlichting over te verkrijgen. Adhesie Mediation Arnhem ziet dat als een service naar de klant waar geen vergoeding voor wordt gevraagd.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Cliëntondersteuning Mediator, conflictbemiddelaar
Vergelijk hulpaanbod