Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Verloskundigenpraktijk EVA

0318-61 25 54Gecontroleerd: mei 2020

Verloskundigenpraktijk EVA - Zuiderzorg

Verloskundigen

Eva is een verloskundigenpraktijk met een warm hart, die zorg biedt aan zwangere vrouwen en vrouwen met een zwangerschapswens in de gemeente Ede.
Bij ons kun je terecht voor persoonlijke begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en/of kraambed. Wij werken met een vast team van verloskundigen en twee praktijkassistentes. Naast de standaard verloskundige zorg zijn wij gespecialiseerd in echoscopie. We beschikken over een echo-apparaat waarmee wij alle basisecho's kunnen maken in de praktijk. Tevens bieden wij informatiebijeenkomsten aan in onze praktijk over zwangerschap, bevallen, borstvoeding en het ouderschap, kinderwensspreekuren en hebben wij ruime ervaring in het begeleiden van baringen in bad of op de baarkruk.
Wij hebben een goede samenwerking met onze ketenzorgpartners in de geboortezorg.

preconceptiezorg & verloskundige zorg voor uw zwangerschap, bevalling en kraambed

U kunt bij ons terecht voor preconceptiezorg en verloskundige zorg. Bent u zwanger of heeft u de wens om gezond zwanger te willen worden, dan kunt u bij ons terecht, ook voor uw kraambedbegeleiding. Wij bieden persoonlijke zorg op maat met ons enthousiaste team. In onze praktijk houden we... Lees meer

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: