Algemene informatie

Zorghoeve United Souls: dagbesteding voor mensen (4 tot 55) met een zorgvraag en logeeropvang. Onze dieren worden doelgericht ingezet om de (emotionele en/of sociale) ontwikkeling van deelnemers te stimuleren. Onze begeleiders zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een ontwikkelingsbeperking en/of gedragsproblematiek als ADD, ADHD, autisme-spectrumstoornis, Syndroom van Down, hechtingsproblematiek, stressklachten, burn-out, e.d.

Trainingshoeve United Souls: interactieve trainingen voor bedrijven en organisaties gericht op (persoonlijk) leiderschap, samenwerken en algemeen functioneren. Voor zorginstellingen bieden wij unieke therapiemethoden aan.

Contactinformatie

 0318-70 16 11Hoeverweg 16733BH Wekerom www.unitedsouls.nlLaatste controle: januari 2021

Plan route

Hulpaanbod

Dagbesteding United Souls

Zinvolle dagbesteding en weekendopvang op de zorgboerderij. Zorg en persoonlijke aandacht staan centraal. Wij onderscheiden ons door de inzet van verschillende dieren. De dieren zijn een essentieel deel van ons activiteitenprogramma om groei en ontwikkeling te stimuleren.

Trainingshoeve United Souls

Trainingen Zorginstellingen United Souls zet dieren bewust in als therapiemethode om een onbewust proces bij mensen te activeren. Dieren dragen bij aan de (sociaal/emotionele) ontwikkeling en kunnen waardevol zijn als ondersteuning bij zorg- of behandelplannen. De effectiviteit in sessies wordt...

Logeervoorziening United Souls

Logeerhuis gelegen op het unieke landgoed ‘De Olde Plak’ aan het natuurgebied ‘Wekeromse Zand’. Een prachtige omgeving met bos, vennetjes, heide en levende zandverstuivingen, waar bezoekers rust en inspiratie vinden.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Zorgboerderij Logeerhuis
Vergelijk hulpaanbod