Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Zorg- en Trainingshoeve United ...

0318-70 16 11Hoeverweg 16733BH WekeromGecontroleerd: mei 2020

Zorg- en Trainingshoeve United Souls

Zorgboerderijen | Logeerhuizen

Zorghoeve United Souls: dagbesteding voor mensen (4 tot 55) met een zorgvraag en logeeropvang. Onze dieren worden doelgericht ingezet om de (emotionele en/of sociale) ontwikkeling van deelnemers te stimuleren. Onze begeleiders zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een ontwikkelingsbeperking en/of gedragsproblematiek als ADD, ADHD, autisme-spectrumstoornis, Syndroom van Down, hechtingsproblematiek, stressklachten, burn-out, e.d.

Trainingshoeve United Souls: interactieve trainingen voor bedrijven en organisaties gericht op (persoonlijk) leiderschap, samenwerken en algemeen functioneren. Voor zorginstellingen bieden wij unieke therapiemethoden aan.

Dagbesteding United Souls

Zinvolle dagbesteding en weekendopvang op de zorgboerderij. Zorg en persoonlijke aandacht staan centraal. Wij onderscheiden ons door de inzet van verschillende dieren. De dieren zijn een essentieel deel van ons activiteitenprogramma om groei en ontwikkeling te stimuleren.

Trainingshoeve United Souls

Trainingen Zorginstellingen United Souls zet dieren bewust in als therapiemethode om een onbewust proces bij mensen te activeren. Dieren dragen bij aan de (sociaal/emotionele) ontwikkeling en kunnen waardevol zijn als ondersteuning bij zorg- of behandelplannen. De effectiviteit in sessies wordt... Lees meer

Logeervoorziening United Souls

Logeerhuis gelegen op het unieke landgoed ‘De Olde Plak’ aan het natuurgebied ‘Wekeromse Zand’. Een prachtige omgeving met bos, vennetjes, heide en levende zandverstuivingen, waar bezoekers rust en inspiratie vinden.

Bezoekadres

United Souls bevindt zich in het natuurgebied van het Wekeromse Zand, het terrein bestaat uit bos, is heuvelachtig en de wegen zijn zandpaden. Dichtbij is een grote parkeerplaats (van het Wekeromse Zand), dan nog 150m naar zorghoeve. Er is een busverbinding met Wekerom (±10 min.lopen)

Hoeverweg 1 6733BH WekeromRoute

Contact

KVK 09186349AGB 98100464

Niet gevonden wat u zocht?

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: