Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Ja, ik doe mee!

Algemene informatie

Onze visie is dat ieder mens waardevol is en elk mensenleven kostbaar. We geloven dat iedereen die dat ontdekt, zelfvertrouwen en eigenwaarde opbouwt, waardoor het leven meerwaarde en inhoud krijgt.

Met wie we zijn en met wat ons is toevertrouwd, willen we nieuwe kansen en handvatten bieden, om anderen te laten groeien en bloeien. We willen ons richten op ieders talenten en denken in mogelijkheden.

Het samen optrekken met mensen met verschillende niveaus en achtergrondsituaties, blijkt zowel afwisselend, verrijkend als stimulerend en opbouwend.

Wie we zijn en wat we doen is gebaseerd op ons geloof in God, die zonder voorwaarden van ons houdt. Hij is de grond van ons bestaan en de basis van waaruit we leven. Onze woorden en daden spiegelen we dan ook aan Zijn Woord, de Bijbel.

Boerderij “de Toekomst” is een werkend boerenbedrijf met melkvee, pony, mini ezels, schapen, kippen, cavia\'s, konijnen, geiten en een hond. De boerderij is een plaats waar diverse doelgroepen uit de GGZ, maatschappelijke opvang, gehandicaptenzorg en jeugdzorg dagbesteding kunnen doen. Met de professionele begeleiding van boer Evert, boerin Martine, medewerkers en vrijwilligers komt iedereen tot zijn recht op deze mooie locatie. Men kan er o.a. werken met de dieren, hout bewerken, werken in de techniek of met metaal, tuinieren, werken in de kas, schilderen, knutselen, koken en bakken of gewoon even uitrusten in de boomgaard. Er is voldoende aandacht en tijd voor iedereen. De boerderij is ook een plek voor rust en zingeving van het leven. Op boerderij “de Toekomst” is iedereen welkom.

Contactinformatie

Boerderij 06-22 92 19 68 06-36 58 71 61Griftdijk 53953ML Maarsbergen www.boerderijdetoekomst.nlLaatste controle: juni 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja De dagopvang is een grote ruimte waar weinig obstakels aanwezig zijn. Buiten is alles verhard en makkelijk bereikbaar voor rolstoelen.

Openingstijden

Documenten

Hulpaanbod

Crisisopvang

De Toekomst is een plek midden in het boerenleven, waar mensen samen optrekken om vanuit de rust, regelmaat, veiligheid en Liefde met hernieuwde energie, richting te bepalen om betekenisvolle stappen te zetten in hun leven. Wij willen een plek zijn waar mensen die rust nodig hebben of rust...

Dagbesteding

Dagbesteding op een zorgboerderij voor jongeren en ouderen die vastlopen in de maatschappij. Wij willen mensen ontvangen die even de rust, regelmaat en veiligheid nodig hebben, om hun leven weer op de rit te krijgen. De structuur van de organisatie zorgt voor regelmaat, waarbij de...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Logeerhuis Dagactiviteitencentrum
Vergelijk hulpaanbod