Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

ADHD2GO

Afbeelding bij de organisatie

06-28 12 63 44Eikenlaan 13056711MA EdeGecontroleerd: april 2020

ADHD2GO - Ede

Coaching & Counseling

ADHD2GO leert mensen effectief om te gaan met de manier waarop zij informatie verwerken. Dat is per definitie maatwerk, omdat geen twee mensen hetzelfde zijn. Daarvoor gebruiken we diverse praktijkgerichte psychologische methodes. Hiermee krijgen mensen met ADHD of ADD meer grip op hun denkprocessen. Dat geeft rust, zorgt voor stabiliteit en creëert ruimte voor persoonlijke groei.

Bij ADHD2GO kunnen mensen terecht voor o.a.:

• persoonlijke begeleiding
• gezinsbegeleiding
• loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement (ADHD & Werk)
• studiebegeleiding (ADHD & Studie)

ADHD-coach

De coaching start met een kennismakingsgesprek. Wanneer er een klik is, gaan we kijken naar mogelijkheden in plaats van problemen. Het streven is een kortdurend coaching traject te doorlopen. Het traject volgt jouw behoeftes, en is dus op maat gemaakt. Er wordt geen vast programma doorlopen.

ADHD

ADHD2GO gelooft dat er meer is dan rust reinheid en ritalin.  ADHD2GO leert mensen effectief om te gaan met de manier waarop zij informatie verwerken. Dat is per definitie maatwerk, omdat geen twee mensen hetzelfde zijn. Daarvoor gebruiken we diverse praktijkgerichte psychologische... Lees meer

Loopbaanbegeleiding

Wij ondersteunen graag jongeren en volwassenen die hinder ondervinden van AD(H)D klachten tijdens hun werk. Belangrijke symptomen van ADHD of ADD op het werk zijn onder andere makkelijk afgeleid zijn, zaken op het laatste moment laten aankomen, dreigen het overzicht te verliezen, slordig werken en belangrijke zaken vergeten.

Bezoekadres

Grote centrale ingang met automatische deuren.

Medisch Centrum Veluwse PoortEikenlaan 13 056711MA EdeRouteGehandicaptenparkeerplaats(en)Toegankelijk: RolstoeltoegankelijkRolstoeldoorgankelijkLift of traplift aanwezigAangepast sanitair, aangepast toilet

Contact

KVK 61989290

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: