Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Autentiek

Afbeelding bij de organisatie

06-44 02 89 830318-52 26 29Oudeveen 633905WD VeenendaalGecontroleerd: juli 2020

Autentiek

Coaching & Counseling | Zorgboerderijen | Logeerhuizen | Re-integratiebedrijven | Dagactiviteitencentra

Autentiek biedt mensen levenswegbegeleiding bij autisme of een andere beperking.

Autentiek biedt begeleiding tijdens uw of jouw levensweg bij alle facetten van het leven. Op ieder moment dat u hulp nodig heeft kunt u een beroep doen op Autentiek. De cliënt staat centraal. We kijken wat de hulpvrager nodig heeft en stemmen onze hulp en of begeleiding daarop af. Kortom we bieden maatwerk. We kijken naar wat de cliënt echt nodig heeft. We helpen groeien naar een zo groot mogelijke mate van zelfstandigheid. Helpen hem of haar integreren en participeren in de maatschappij. Wij kijken naar de mogelijkheden van iemand.  

Daarnaast is er een goede afstemming met het systeem van de cliënt, wat de ontwikkeling helpt bevorderen. Autentiek is, als u dat wenst, het aanspreekpunt. 

Wij zijn er voor mensen met autisme en bijkomende beperkingen en / of met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook als er sprake is van een complexe zorgvraag of er dreigt crisis, dan kunt u bij Autentiek terecht.
Wij hebben en onderhouden, indien nodig en gewenst, contact met andere hulpverleners, jeugdzorg, leerplichtambtenaar, onderwijsconsulent, werkgever, school, etc. 

Wat doen wij nog meer? Onder de naam AUTCASTS gaan we dagbrsteding, doorstromen naar werk aanbieden. Voor jongeren en volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt en of schooluitval. In dit project kan men zich richten ict, multimedia, werkgerelateerd gamen en creatief bezig zijn.  We willen met een aantal clienten uit de omgeving Veenendaal - Ede een pilot draaien. Aanmelden is al mogelijk.  

Woonbegeleiding of begeleiding thuis in het gezin. 

Geven van lezingen en workshops en afterworkshops over autisme en \'Bridging\' aan scholen, kerken, bedrijven, hulpverleners, ouders.

Advies en ondersteuning van het systeem van de client: ouders, scholen, kerken, verenigingen, werkgevers, hulpverlening.

We zijn aangesloten bij autismespecialismen en hebben het keurmerk ZPOKe autisme. 

www.autentiek.nl

0318-522629 of 06-44028983

contact@autentiek.nl

Arbeidstrainingen

Tools en vaardigheden aanleren om te kunnen gaan werken of om een vervolgopleiding te kunnen gaan doen. Mogelijkheden worden gezocht om mee te lopen in een bedrijf.

Lezingen over autisme en over Bridging

Workshop

Een workshop kan bestaan uit meerdere dagdelen. Er wordt verteld wat autisme is, wat je tegen kunt komen, hoe je er mee om kunt gaan, hoe je communiceert. Je krijgt tools n handvatten. Men kan een eigen casus inbrengen. Bij onze begeleiding gebruiken we onze eigen methode: "Bridging" Hoe en wat... Lees meer

Begeleiding en coaching

D.m.v. bridging iemand helpen ontwikkelen naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid. Niet alleen de persoon zelf wordt begeleid, maar waar nodig ook de ouders of de partner en de rest van het gezin. Ook wordt er afgestemd met school, werk, kerk, hulpverlening.

Dagbesteding

Zorg en begeleiding wordt geboden op maat. Aansluitend bij de cliƫnt en zijn of haar systeem. Er wordt begeleid volgens de Bridging methode.Ook kan er gewerkt worden aan de arbeidsethos. Er wordt gestart in dagbesteding. Scholing en toeleiding naar werk behoren tot de mogelijkheden.

Bezoekadres

in woonwijkOudeveen 63 3905WD VeenendaalRoute

Openingstijden

  • maandag09:00 - 17:00buiten kantoortijden via mail
  • dinsdag09:00 - 17:00buiten kantoortijden via mail
  • woensdag09:00 - 17:00buiten kantoortijden via mail
  • donderdag09:00 - 17:00buiten kantoortijden via mail
  • vrijdag09:00 - 17:00buiten kantoortijden via mail

Postadres

Oudeveen 633905WD Veenendaal

Contact

LinkedinKVK 30206206

H.L. van Dorsten

Directeur
0318-52 26 29
06-44 02 89 83
contact@autentiek.nl
heleen@autentiek.nl

C van Dorsten

Bestuurder
0318-52 26 29
06-44 02 89 83
contact@autentiek.nl
heleen@autentiek.nl

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: