Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Opella Thuiszorg

Afbeelding bij de organisatie

0318-75 22 22Galvanistraat 76716AE EdeGecontroleerd: februari 2020

Opella Thuiszorg Contract met de gemeente

Thuiszorginstellingen

U wilt uw eigen leven leiden. Zorg- dienstverlener Opella ondersteunt met vakkennis en vanuit het hart. Dit doen we vanuit het evangelie van Jezus Christus, dat ons inspireert om er te zijn voor ieder mens.

Opella biedt thuiszorg in de gemeenten Barneveld, Ede, Renkum, Renswoude, Rhenen, Veenendaal en Wageningen. 

U belt naar ons Servicepunt via 0318 752222 en indien nodig starten wij de zorg bij u thuis binnen twee uur. Onze wijkverpleegkundige indiceert de zorg die u nodig heeft en stemt waar nodig af met uw huisarts of specialist. Wij werken met kleine, deskundige teams in uw eigen wijk. U krijgt dus te maken met vertrouwde gezichten.

Opella servicepunt

Over alles op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Huishoudelijke ondersteuning

Opruimen, schoonmaken, het verzorgen van planten, ramen lappen, maar ook de ontbijt/lunchboterham of warme maaltijd klaarzetten, de was en dergelijke.

Professionele alarmopvolging

Met het alarmeringssysteem kunt u met één druk op de knop alarm slaan. Die knop zit op een soort zendertje dat u om de hals draagt of bijvoorbeeld op een borstzakje klemt. Professionele alarmopvolging wil zeggen dat, wanneer u op de knop drukt als zich een noodgeval voordoet, er een verzorgende of verpleegkundige van Opella wordt ingeschakeld.

Bezoek- en opvangservice

Vrijwilligers nemen de zorg even over voor iemand die afhankelijk is van uw hulp, zodat u even tijd heeft voor uzelf om zo de zorg langer vol te kunnen houden.

Zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen ondersteunen mensen bij verzorging of revalidatie thuis. Opella biedt een breed pakket aan zorghulpmiddelen zoals bedverhogers, elleboogkrukken, rollators of elektrisch verstelbare hooglaagbedden. Op www.opella.nl vindt u een volledig overzicht van de artikelen die u bij ons kunt lenen.

Zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen ondersteunen mensen bij verzorging of revalidatie thuis. Opella biedt een breed pakket aan zorghulpmiddelen zoals bedverhogers, elleboogkrukken, rollators of electrisch verstelbare hooglaagbedden. Op www.opella.nl vindt u een volledig overzicht van de artikelen die u bij ons kunt lenen.

Opella thuiszorg wijkverpleging

De verpleegkundigen van Opella staan garant voor de beste verpleegkundige zorg bij u aan huis. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor zorgvragen. Dus ook ’s nachts en in het weekend. Zelfstandig wonen met intensieve zorg is daardoor heel goed mogelijk. Onze... Lees meer

Persoonlijke verzorging

Douchen, aan- en uitkleden, in en uit bed komen, hulp bij eten en drinken of het innemen van medicijnen zijn voorbeelden waarvoor u persoonlijke verzorging kunt krijgen.

Verpleging thuis

Deskundige verzorgenden en verpleegkundigen kunnen injecteren, zuurstof toedienen, stoma's, drains en katheters verzorgen, uitzuigen, sondevoeding geven en vele andere verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Zij zijn op de hoogte van de modernste inzichten op het gebied van wondverzorging.... Lees meer

Personenalarmering

U krijgt thuis een alarmapparaat en een soort zendertje in de vorm van een medaillon dat u om uw hals kunt hangen of bijvoorbeeld op een borstzakje kunt klemmen. Door één druk op de knop komt er een spreekluisterverbinding tot stand met een centrale meldpost. Wanneer u als 'achterwacht' buren,... Lees meer

Zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen ondersteunen mensen bij verzorging of revalidatie thuis. Opella biedt een breed pakket aan zorghulpmiddelen zoals bedverhogers, elleboogkrukken, rollators of elektrisch verstelbare hooglaagbedden. Op www.opella.nl vindt u een volledig overzicht van de artikelen die u bij ons kunt lenen.

Bezoekadres

Galvanistraat 7 6716AE EdeRoute

Postadres

Postbus 6776710BR Ede

Contact

AGB 41410713

Opella servicepunt

Informatie En Advies
0318-75 22 22
servicepunt@opella.nl

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: