Algemene informatie Contract met de gemeente

Als u vanwege dementie niet meer zelfstandig thuis kunt wonen, biedt Metje kleinschalig wonen in huiselijke sfeer en 24-uurszorg. Met een kleine groep voert u een zo normaal mogelijk huishouden. U krijgt begeleiding van een klein en vast team medewerkers.

Contactinformatie

 0318-75 22 22 0318-75 22 22Smachtenburgerhof 16732CD Harskamp www.opella.nlLaatste controle: november 2020

Plan route

Contactpersoon

Hulpaanbod

Tijdelijk verblijf

Wanneer u tijdelijk in een van de woon- en zorgcentra van Opella verblijft, kunt u gebruikmaken van alle daar aanwezige zorg- en dienstverlening. U heeft een eigen appartement tot uw beschikking.

Verpleging thuis

Deskundige verzorgenden en verpleegkundigen kunnen injecteren, zuurstof toedienen, stoma's, drains en katheters verzorgen, uitzuigen, sondevoeding geven en vele andere verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Zij zijn op de hoogte van de modernste inzichten op het gebied van wondverzorging....

Overbruggingszorg

Zowel huishoudelijke als verzorgende en verpleegkundige hulp evenals ondersteuning en begeleiding; mensen kunnen ook deelnemen aan dagverzorging of dagbehandeling.

Opella servicepunt

Over alles op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Opella thuiszorg wijkverpleging

De verpleegkundigen van Opella staan garant voor de beste verpleegkundige zorg bij u aan huis. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor zorgvragen. Dus ook ’s nachts en in het weekend. Zelfstandig wonen met intensieve zorg is daardoor heel goed mogelijk. Onze...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Vergelijk hulpaanbod