Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Stichting Vilente

Afbeelding bij de organisatie

088-03 21 321Concordiahof 16712GZ EdeGecontroleerd: maart 2020

Stichting Vilente - De Klinkenberg Contract met de gemeente

Thuiszorginstellingen | Verzorgingshuizen

Dit nieuwe woonzorgcentrum biedt kleinschalige zorg in een veilige omgeving. Hier kunt u wonen als u extra zorg en aandacht nodig heeft. Vanwege dementie of lichamelijke beperkingen. De medewerkers hebben veel ervaring met ‘onbegrepen gedrag’. Ook voor kortdurende zorg kunt u terecht in De Klinkenberg.

Kleinschalige zorg, gezellig, huiselijk en veilig, in een gebouw dat door de bewoners in het voorjaar van 2018 in gebruik is genomen. Het complex bestaat uit een aantal geschakelde gebouwen, met een binnenhofje en parkachtige tuinen rondom, waar men heerlijk kan wandelen. De dierenweide en het beweegpark biedt ook voor de buurt gezelligheid, aansluiting bij de wijk vinden we belangrijk. Het geheel voelt besloten en is toch open. Slimme techniek biedt de bewoners veel bewegingsvrijheid en veiligheid.

De Klinkenberg ligt in een gezellige buurt. U beschikt over een ruim tweekamerappartement. Samen met andere bewoners maakt u gebruik van een buurtkamer. Daar kunt u gezamenlijk koken, eten, gezellig koffie drinken of deelnemen aan een leuke activiteit. De Klinkenberg beschikt in totaal over 120 tweekamerappartementen voor mensen met complexe lichamelijke aandoeningen of dementie. Daarnaast zijn er 13 eenkamerappartementen voor kortdurende zorg, waaronder spoedzorg. Per tien appartementen is er een buurtkamer. Alle buurkamers hebben een eigen sfeer.

Huiselijk

De Klinkenberg hebben we in samenspraak met de bewoners ingericht. Samen maakten we keuzes voor de inrichting van de buurtkamers. Dat heeft gezorgd voor een mooie en huiselijke sfeer. ‘Thuis bij Vilente’, is al jaren ons motto. Door samen de aardappels te schillen en de was op te vouwen, doen we het huishouden zoveel mogelijk als thuis.

Activiteiten

In de buurtkamers organiseren wij koffiemomenten, een muziekmiddag of andere activiteiten, met begeleiding van medewerkers of vrijwilligers. Er is altijd wel iets dat bij u past. De dagelijkse dingen zoals samen het eten voorbereiden, een wandelingetje maken en het achtuurjournaal kijken, geven structuur aan uw dag.

Dagopvang

Tijdelijke opname

Alle zorg die in Vilente De Klinkenberg wordt geboden, zoals Persoonlijke Verzorging, Verpleging, Ondersteunende Begeleiding.

verpleeghuiszorg

Zorgsteunpunt Vilente De Klinkenberg

Vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Open eettafel

Maaltijden worden door de medewerkers zelf voor bewoners bereid.

Vilente De Klinkenberg

Bezoekadres

Vilente De KlinkenbergConcordiahof 1 6712GZ EdeRouteDeze locatie is toegankelijk voor gehandicapten

Contact

KVK 091438035

Vilente Klantadvies

088-03 21 321
Klantadvies@vilente.nl

Niet gevonden wat u zocht?

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: