Algemene informatie Contract met de gemeente

Bent u op zoek naar een prettige seniorenwoning in Ederveen? Opella kan een zorgurgentie toekennen voor een appartement in de Veenderij. Met deze urgentie krijgt u voorrang als er een appartement beschikbaar komt. U huurt de woning van een woningstichting en Opella levert u de zorg. 

U wilt uw eigen leven leiden. Opella ondersteunt met vakkennis en vanuit het hart. De verpleegkundigen en verzorgenden van Opella Thuiszorg zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar. Van ondersteuning bij uw persoonlijke verzorging tot intensieve verpleegkundige zorg. Aan huis is heel veel mogelijk, ook ziekenhuiszorg of zorg in de laatste levensfase. Onze wijkverpleegkundige coördineert de zorg die u nodig heeft. Zij is op de hoogte van uw persoonlijke situatie. 
 

Contactinformatie

 0318-57 07 47 0318-75 22 22Veldjesgraaf 476744VD Ederveen www.opella.nlLaatste controle: november 2020

Plan route

Contactpersoon

Hulpaanbod

Begeleiding groep

Onze Begeleiding biedt u een gestructureerd en gevarieerd dagprogramma. Hier worden activiteiten gecombineerd met persoonlijke verzorging.

Personenalarmering

U krijgt thuis een alarmapparaat en een soort zendertje in de vorm van een medaillon dat u om uw hals kunt hangen of bijvoorbeeld op een borstzakje kunt klemmen. Door één druk op de knop komt er een spreekluisterverbinding tot stand met een centrale meldpost. Wanneer u als 'achterwacht' buren,...

Persoonlijke verzorging

Douchen, aan- en uitkleden, in en uit bed komen, hulp bij eten en drinken of het innemen van medicijnen zijn voorbeelden waarvoor u persoonlijke verzorging kunt krijgen.

Verpleging thuis

Deskundige verzorgenden en verpleegkundigen kunnen injecteren, zuurstof toedienen, stoma's, drains en katheters verzorgen, uitzuigen, sondevoeding geven en vele andere verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Zij zijn op de hoogte van de modernste inzichten op het gebied van wondverzorging....

Opella thuiszorg wijkverpleging

De verpleegkundigen van Opella staan garant voor de beste verpleegkundige zorg bij u aan huis. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor zorgvragen. Dus ook ’s nachts en in het weekend. Zelfstandig wonen met intensieve zorg is daardoor heel goed mogelijk. Onze...

Opella servicepunt

Over alles op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Professionele alarmopvolging

Met het alarmeringssysteem kunt u met één druk op de knop alarm slaan. Die knop zit op een soort zendertje dat u om de hals draagt of bijvoorbeeld op een borstzakje klemt. Professionele alarmopvolging wil zeggen dat, wanneer u op de knop drukt als zich een noodgeval voordoet, er een verzorgende of verpleegkundige van Opella wordt ingeschakeld.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Mantelzorgorganisatie Thuiszorginstelling
Vergelijk hulpaanbod