Diëtistenpraktijk Di-eetgezond

Diëtist of voedingscentrum

Diëtistenpraktijk Di-eetgezond is een eerstelijnspraktijk in de regio Ede met spreekuur op diverse locaties o.a. Lunteren, Bennekom, Ederveen, Harskamp, Otterlo en Wageningen
Wij, zijn er voor iedereen die advies over voeding of dieet nodig heeft. Dieetavisering wordt vergoed uit de basisverzekering voor 3 uur op jaarbasis. Sommige aanvullende verzekeringen vergoeden extra uren. Meestal is een verwijsbrief van arts of specialist nodig.Wanneer om gezondheidsredenen spreekuur bezoek niet mogelijk is, dan komen wij bij u thuis.

Aafke Hermsen is voornamelijk werkzaam als diëtist van deze praktijk in de regio Lunteren, Ederveen, Harskamp. Zij is  geregistreerd diëtist in het Kwaliteitsregister en heeft al lange tijd werkzaam in de gezondheidszorg. We hebben vele jaren ervaring opgedaan in ziekenhuis, verpleeghuis en kruiswerk/thuiszorg.

Voor dieetvragen over ondervoeding, overgewicht, diabetes, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, maag-darmproblemen, eetproblemen, slikstoornissen, voedselallergie etc. kan men bij ons terecht.

We staan geregistreerd als lid van netwerk eerstelijns kinderdiëtisten, netwerk Coeliakie diëtisten, en van Parkinsonnet. Verder hebben we specialisaties opgebouwd voor mensen met diabetes, ondervoeding en sondvoeding.

Wij werken graag samen met wijkverpleging, praktijkondersteuners, huisartsen, fysiotherapeuten en ander eerstelijnsgezondheidswerkers

Graag verwijzen we naar onze website: www.di-eetgezond.nl 
Bij vragen: info@di-eetgezond.nl

nieuw Logo NVD
Diensten
Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

Diëtistenpraktijk Di-eetgezond
Verbonden aan:
Diëtistenpraktijk Di-eetgezond

Bezoekadres
Edeseweg 63-A2
6733AC Wekerom
(Huisartsenpraktijk)

Toelichting openingstijden:

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

0850 211627

Contactpersoon

Aafke Hermsen
Functie: diëtist
0850 ‐ 211627
ahermsen@di-eetgezond.nl
Diëtistenpraktijk Di-eetgezond
Edeseweg 63-A2
6733AC Wekerom

Laatste controle op 5 november 2020

Vergelijk hulpaanbod