Bartiméus

Belangenorganisatie

Bartiméus is er voor iedereen, jong en oud, die blind of slechtziend is. Wij ondersteunen op het gebied van wonen, leren, werken en dagelijks leven. Of het nu gaat om een persoonlijk advies, een geschikt hulpmiddel, zelfstandig op weg gaan, het zoeken naar een baan of een aanpassing in huis; Bartiméus ziet mogelijkheden!

Bartiméus wil de kwaliteit van leven voor mensen die slechtziend of blind zijn verbeteren. Met persoonlijk advies, ondersteuning en kennisoverdracht. Hoe dat gebeurt, bepaalt de cliënt zelf. Hij maakt zijn eigen keuzes. Maar als de cliënt ons een vraag stelt, gaan wij door tot wij het antwoord hebben.

Wij zijn er voor alle mensen met een visuele beperking. We halen alles uit de kast om mogelijk te maken dat zij voluit meedoen in de samenleving. We ondersteunen en stimuleren mensen die slechtziend of blind zijn om alles uit hun leven te halen wat er in zit.

Het gaat niet om hoeveel procent je ziet.
Het gaat om hoeveel procent je leeft.
Bartiméus, 100% leven.Opmerkingen:
Wij ontwikkelen continu nieuwe diensten op het gebied van leren, wonen, werken en vrije tijd voor mensen van alle leeftijden. 

Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Kenmerken

Welke beperking?
mensen met een visuele beperking
mensen met een visuele beperking

Contact

Bartiméus

www: Bartiméus
Bartiméus op Facebook
Bartiméus op Twitter

Bezoekadres
Laan 20
2512GN 's-Gravenhage
(Dienstverlening)

Toelichting openingstijden:

Bartiméus 's Gravenhage (Den Haag) werkt op afspraak. Neem eerst contact met ons op voordat u langskomt, zodat we goed kunnen helpen.


Toegankelijk voor gehandicapten: ja

088 8899888
KvK-nummer 30147072
Bartiméus
Laan 20
2512GN 's-Gravenhage

Laatste controle op 21 juli 2020

Vergelijk hulpaanbod