De Jong

Alternatieve therapeut of genezer

De Jong

Sensi-therapie
Nes Health Therapie
kindermassage
Kinderfluisteren

SENSI THERAPIE
Sensi staat voor sensitief en dat betekent gevoelig. Als natuurgeneeskundig therapeut behandel ik volwassenen én kinderen die niet lekker in hun vel zitten. Ze hebben bijv. lichamelijke of emotionele klachten. Veel mensen hebben dagelijks te maken met de problemen van verhoogde gevoeligheid. Deze 'overgevoeligheid' kan zich op vele verschillende manieren uiten: emotioneel en lichamelijk denk aan vermoeidheid, faalangst, ADHD, voedselallergie, burn-out of depressiviteit . Met Sensi (plus) -therapie herstel je het evenwicht tussen lichaam en geest door de thema's achter de klacht aan te pakken. Door deze therapie zet je een bewustwordingsproces in gang waardoor je eenvoudig gezegd je energie weer terug krijgt. Je krijgt weer grip op jezelf en je leven. Deze therapie is er op gericht de balans te herstellen, zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer aangesproken wordt.
Deze therapie is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.


KINDERTOLK CONSULT
Iedere ouder herkent wel periodes waarin het even niet zo lekker loopt. Bijv. Omdat je kind gedrag vertoont wat je moeilijk vind. Of omdat je kind een lichamelijke klacht vertoont waarover je zorgen maakt. Meestal gaat dit vanzelf voorbij, soms lukt dit niet. Dan kan een kindertolk wellicht uitkomst bieden. Present childe methode of fluisterkind methode gaat ervan uit dat kinderen met hun gedrag een boodschap voor hun opvoeders hebben. Zij spiegelen datgene wat jij moeilijk vind. Door een kindertolk consult krijg je inzicht in wat je kind jou probeert te vertellen.

Wat doet een kindertolk precies? Tijdens een intakegesprek dat plaatsvindt met vader en/of moeder wordt op papier vastgelegd wat het probleem is dat speelt bij het kind en/of waar het kind last van heeft. De kindertolk vertaalt vervolgens het verhaal en koppelt dit terug naar de ouders. Naar aanleiding van de vertaling wordt bekeken wat voor stappen er eventueel nog ondernomen kunnen worden om het innerlijk probleem bij de ouder op te lossen. Vaak kan een inzicht zoveel los maken, dat een kind binnen korte tijd in zijn of haar gedrag al drastisch verandert.
Het kindertolk traject bestaat uit minimaal 2 afspraken. In het eerste gesprek vraag ik je te vertellen over je kind, jij bent grotendeels aan het woord. Ik noteer je woorden zo keurig mogelijk. Deze woorden zijn namelijk de sleutel naar de boodschap die je kind voor je heeft. Tijdens de tweede afspraak staat de boodschap van je kind centraal. We kijken samen naar de boodschap en kijken hoe je handen en voeten kunt geven aan de boodschap van je kind.

Tevens worden er diverse workshops en cursussen gegeven zoals omgaan met hooggevoeligheid, cursus voetjes masseren, holistische kindermassage en aromatherapie bij kinderen, workshop Ken je kind etc.

Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

De Jong - De Jong

www: De Jong
De Jong op Facebook

Bezoekadres
Wildzoom 18
6718TN Ede
(losse praktijkruimte in natuur)

Toelichting openingstijden:

wisselende afspraken/dagen per week beschikbaar


Toegankelijk voor gehandicapten: ja

smalle deuren

06 29555864
info@bewustgevoelig.nl

Openingstijden

maandag09:00-16:00
dinsdag09:00-16:00
woensdag09:00-16:00
donderdag09:00-16:00
vrijdag09:00-16:00

Postadres
Kleine Houtplein 3
6718GG Ede

KvK-nummer 54346592
Branchevereniging BATC
Branchecode 90
Brancheomschrijving Natuurgeneeskundigen
Agbcode 9053642
De Jong
Wildzoom 18
6718TN Ede

Laatste controle op 20 juli 2020

Vergelijk hulpaanbod