Leger des Heils

(Contract met de gemeente)

Welzijnswerk

MeerZorg Specialistisch verpleeghuis

De Meerzorg is een specialistisch verpleeghuis voor mensen met psychogeriatrische en somatische problematiek. Soms zorgt je verslaving voor ernstige lichamelijke klachten. In dat geval kun je terecht bij de afdeling MeerZorg. De MeerZorg is bedoeld voor mensen die verslaafd zijn en vanwege hun verslaving niet in een gewoon ziekenhuis behandeld kunnen worden. Bij ons krijg je alle zorg die je nodig hebt, zodat je daarna met de verslavingsbehandeling of één van de andere vervolgprogramma’s kunt starten.https://www.legerdesheils.nl/gelderland/meerzorg

Wilt u meer informatie of uzelf of iemand anders aanmelden?
Neem dan contact op met ons op via telefoonnummer 088 – 090 18 10.

btm.gelderland@legerdesheils.nlEigen kamer
In het verpleeghuis van De MeerZorg woon je met vijftien anderen. Je krijgt je eigen kamer met douche en toilet en er is een gemeenschappelijke huiskamer. Er zijn genoeg mogelijkheden om je dag nuttig in te vullen en er is altijd een medewerker aanwezig. De afdeling MeerZorg werkt samen met Atlant Zorggroep, die de medische zorg verleent.

Persoonlijk zorgplan
Bij MeerZorg word je niet alleen verpleegd en verzorgd. Op basis van de indicatie van het CIZ en jouw behoeften maak je een persoonlijk zorgplan. Samen met een begeleider beschrijf je daarin hoe je tijd bij MeerZorg eruit gaat zien. We werken bijvoorbeeld aan je zelfredzaamheid, je dagritme en sociale vaardigheden. Je zult zien dat je niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk en sociaal ontwikkelt. Die koppeling tussen verslavingszorg en verpleging van MeerZorg is uniek in Nederland.

Diensten
Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

Leger des Heils - MeerZorg Specialistisch verpleeghuis

www: Leger des Heils
www2: https://www.legerdesheils.nl/gelderland/meerzorg

Bezoekadres
Hoog Buurloseweg 145
7339EL Ugchelen

Toelichting openingstijden:

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

088 0901810 (Bureau Traject Managment)

Openingstijden

maandag-
vrijdag-

Contactpersoon

Klant Contact Centrum
088 ‐ 0901810

Postadres
Hoog Buurloseweg 145
7339EL Ugchelen

Leger des Heils - MeerZorg Specialistisch verpleeghuis
Hoog Buurloseweg 145
7339EL Ugchelen

Laatste controle op 12 oktober 2020

Vergelijk hulpaanbod