Accare Almere

(Contract met de gemeente)

Psycholoog of psychiater

Naast behandeling van eetstoornissen ook algemene kinder- en jeugdpsychiatrie bij Accare Almere

Het Centrum voor Eetstoornissen van Accare in Almere is uitgebreid met een diagnostiek- en behandelaanbod voor algemene kinder- en jeugdpsychiatrie problematiek. Accare heeft binnen die algemene kinder- en jeugdpsychiatrie veel ervaring met kinderen met een licht verstandelijke beperking (LVB).

Kinderen tussen de 0 en 18 jaar met een vermoeden van (bredere) psychiatrische problematiek, wel/niet in combinatie met LVB kunnen vanaf nu ook aangemeld worden voor diagnostiek en behandeling bij Accare Almere. Accare heeft een jarenlange ervaring in het behandelen van psychiatrische en LVB problematiek bij kinderen en jongeren. Deze ervaring wil Accare Almere ook inzetten in de provincie Flevoland.

De behandelmogelijkheden zijn divers en kunnen op maat geboden worden: individuele cognitieve gedragstherapie, EMDR, ouderbegeleidingsgesprekken, gezins-/thuisbehandelingen, systeemtherapie, farmacotherapie, psychomotore therapie.

Aanmelden voor diagnostiek en behandeling kan bij Accare Almere, Randstad 22-125, 1316 BW ALMERE (tel. 036 743 01 10).

Accare is de specialist in kinder- en jeugdpsychiatrie in Noord-Nederland en Flevoland. Jaarlijks zijn ruim 13.000 kinderen bij Accare in behandeling. Meer informatie vindt u op www.accare.nl.

 

Accare Centrum voor Eetstoornissen Almere is gespecialiseerd in de behandeling van eetstoornissen en van overgewicht en obesitas.

Het Centrum voor Eetstoornissen Almere beschikt over een gespecialiseerd en multidisciplinair team met veel kennis van en ervaring in het behandelen van eetstoornissen.
Onze aanpak is vooral gericht op de wisselwerking van factoren zoals lichamelijk functioneren, voeding, psychologie en opvoeding. De ouders worden zoveel mogelijk bij de behandeling betrokken.

Het centrum heeft een bovenregionale functie, wat betekent dat kinderen vanuit heel het land bij ons kunnen worden aangemeld en behandeld.

Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Kenmerken

Kwalificaties Psychologen en psychiaters
GZ-psychologen
jeugdpsychiaters
klinisch psychologen

Contact

Accare Almere

www: Accare Almere

Bezoekadres
Randstad 22 125
1316BW Almere

Toelichting openingstijden:

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

036 7430110
036 7430111
secretariaat.almere@accare.nl
Agbcode 06-290104
Accare Almere
Randstad 22 125
1316BW Almere

Laatste controle op 16 juli 2020

Vergelijk hulpaanbod