Huis ter Haar

Kleinschalige woonvorm in de zorg

Zelfstandig wonen met alle hulp waar nodig

Bent u of kent u iemand die zo lang mogelijk zelfstandig wil blijven wonen? In de aanleunwoning naast ons huis in Velp kan dat. Daar kan men letterlijk en figuurlijk tegen ons aanleunen. Men kan bij ons aan tafel de maaltijd gebruiken en aanhaken aan ons familieleven als men dat wil. Bij ons kan men ook onze kinderen en kleinkinderen tegenkomen die vlak bij ons in de buurt wonen.

Zorg
Als men zorg nodig heeft geeft Jose Marie die vanuit ons huis, zo nodig samen met collega's. Zij is zelfstandig verpleegkundige met veel ervaring in de thuiszorg en is mede-oprichter van een team particuliere thuiszorgverleners (zie www.topteamthuis.nl).

De woning
De woning is gebouwd in 2007 en heeft een vloeroppervlak van 65 m2. De woning bestaat uit een slaapkamer, badkamer, gang met grote ingebouwde driedeurs wandkast en woonkamer / keuken inclusief apparatuur (koelkast, stoommagnetron, fornuis). Het geheel is voorzien van vloerbedekking en vloerverwarming. In de slaapkamer staat een radiator. In de badkamer is zowel vloerverwarming als een radiator aanwezig.
De woning heeft een eigen voor- en achtertuin met berging. De maatvoering is geheel "rolstoelproof" en is afgestemd op de functie als aanleunwoning. Een rolbed kan van de slaapkamer naar de woonkamer of tuin worden gereden. Een plafondliftsysteem is aanwezig zodat een bedlegerige bewoner van bed naar bad, douche, of toilet kan worden gebracht. De mogelijkheid van cameratoezicht is aanwezig.

Meer informatie
Meer informatie vindt u op onze website www.huisterhaar.nl of u kunt bellen met 06 44590641 of 026 3649797. Referentie van kinderen van vorige bewoners is beschikbaar.

Diensten
Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Kenmerken

Doelgroepen kleinschalige woonvorm
woonvorm voor ouderen

Contact

Huis ter Haar

www: Huis ter Haar

Bezoekadres
Talingsingel 44-A
6883CW Velp Gld

Toelichting openingstijden:

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

026 3649797
06 44590641
info@huisterhaar.nl
josemarieterhaar@gmail.com

Postadres
Talingsingel 44
6883CW Velp Gld
(Aanleunwoning in woonwijk)

Huis ter Haar
Talingsingel 44-A
6883CW Velp Gld

Laatste controle op 16 oktober 2020

Vergelijk hulpaanbod