Rietberg Hoorzorg

Hulpmiddelenleverancier

Missie:
” De minder goed horende medemens, een zo goed mogelijke hooroplossing bieden, met de modernste middelen die er maar te bedenken zijn”.

Algemene omschrijving:
Specialist in het aanmeten van hoorhulpmiddelen en bijkomen artikelen. Rietberg Hoorzorg onderscheid zich door zijn onafhankelijkheid waardoor er maatwerk wordt geleverd. Rietberg Hoorzorg beschikt over unieke meetapparatuur waar hoortoestelaanpassingen mee kan worden geverifieerd.

Bereikbaarheid:
Makkelijk bereikbaar en gelegen aan een van de belangrijke toegangswegen naar Ede centrum met vóór de deur GRATIS parkeerruimte. Achter de winkelgalerij is nog meer parkeergelegenheid, ook kosteloos.

Werkwijze:
Ieder hoorhulpmiddel wordt kosteloos én vrijblijvend tijdens het aanpastraject beschikbaar gesteld. De keus van een hoortoestel wordt gemaakt tijdens het intakegesprek. Tijdens dit gesprek zal dieper worden ingegaan op de levensstijl van de slechthorende. Hierdoor zal de eerste keus nauwkeurig gemaakt worden. Mocht tijdens het aanpastraject blijken dat het resultaat niet naar wens is, dan zal er samen bekeken worden wat de vervolgoplossing moet worden. Tijdens en na ieder aanpastraject zullen er metingen plaatsvinden om te verifiëren of de aanpassing ook audiologisch correct is.

Uniek in Ede:
Bij Rietberg Hoorzorg wordt gebruik gemaakt van een unieke methode om mede te kunnen bepalen of een hoortoestel goed is aangemeten.

“Meten is weten”, achter dit gezegde staat Rietberg Hoorzorg voor de volle 100%. Er is een nieuwe methode ontwikkeld om te kunnen bepalen of een hoortoestel juist staat afgesteld. Er kan nu letterlijk meegekeken worden met wat de slechthorende via het hoortoestel hoort. Hiermee kan beter dan ooit te voren bepaald worden of een hoortoestel goed staat afgesteld.
(artikel Ede Stad 27-09-2011 16:20 lees hier)

Een hoortoestel staat afgesteld volgens het hoorverlies van de slechthorende. Of het gewenste resultaat vervolgens gehaald wordt is vaak de vraag. Diverse factoren kunnen hierbij een rolspelen.
Via “Speech mapping” kan een hoortoestelaanpassing in kaart worden gebracht. Een slangetje met daaraan verbonden meetmicrofoon wordt in de gehoorgang aangebracht en ‘luistert’ mee met het hoortoestel. De meetresultaten worden vergeleken met de gewenste versterking die volgens de gehoortest noodzakelijk is. Zo kan geverifieerd worden of het hoortoestel juist staat afgesteld.
Uniek is dat niet alleen nieuwe hoortoestelaanpassingen gecontroleerd kunnen worden, maar ook bestaande aanpassingen. Bij bestaande hoortoestelgebruikers zal eerst een nieuwe hoortest worden afgenomen om zo te kunnen bepalen hoe het hoortoestel zou moeten presteren.
Tijdens de meeting worden de meetresultaten duidelijk weergegeven via de beeldschermen van Rietberg Hoorzorg. Na elke meting wordt een duidelijk rapport uitgebracht. Deze meting wordt standaard bij iedere hoortoestelaanpassing van Rietberg Hoorzorg uitgevoerd.
Iedereen die twijfels heeft over zijn of haar hoortoestelaanpassing is van harte welkom om deze meting vrijblijvend te laten uitvoeren bij Rietberg Hoorzorg

Informatieve videoos
Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

Rietberg Hoorzorg

www: Rietberg Hoorzorg
www2: http://www.testlyric.nl
Rietberg Hoorzorg op Facebook

Bezoekadres
Veenderweg 107
6713AD Ede
(Winkelgallerij Veenderweg)

Toelichting openingstijden:

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

0318 769024
info@rietberghoorzorg.nl

Openingstijden

maandag13:00-17:00
woensdag09:00-17:00
donderdag09:00-17:00
vrijdag09:00-17:00
zaterdag-
zondag-

Contactpersoon

Steven Rietberg
Functie: Eigenaar
Veenderweg 107
6713AD Ede Gld
0318 ‐ 769024
info@rietberghoorzorg.nl

Postadres
Veenderweg 107
6713AD Ede
(Winkelgallerij Veenderweg)

Branchevereniging CVZA
Agbcode 76087980
Rietberg Hoorzorg
Veenderweg 107
6713AD Ede

Laatste controle op 7 oktober 2020

Vergelijk hulpaanbod