Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Zoekresultaten

Stichting Allegoeds

Zorghotel

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed

In het bos, aan de rand van het dorp Lunteren, ligt ons onlangs geheel vernieuwde Groepshotel Het Bosgoed. Hier kunnen groepen volop genieten van een vakantie of verblijf in een prachtige natuurrijke omgeving. Het sfeervolle Bosgoed is speciaal ingericht voor mensen met een zorgvraag en is geheel rolstoeltoegankelijk.

 

WARM WELKOM ZONDER DREMPELS

Zoekt u een mooie locatie voor de bijeenkomst van uw patiëntenvereniging of lotgenotencontactweekend? Wilt u er eens op uit met de bewoners van uw zorginstelling of met een groep vanuit uw kerk? Of bent u op zoek naar een locatie voor uw bijeenkomst, vergadering of congres? Dan bent u bij Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed aan het goede adres.

 

FACILITEITEN

De accommodatie is geheel gelijkvloers en overal is met oog voor detail en sfeer rekening gehouden met mindervalide gasten. De aanwezige voorzieningen in combinatie met de warme sfeer maken dat veel gasten zich bij ons thuis voelen. Vanuit ons groepshotel heeft u een prachtig uitzicht op de bosrijke tuin. Rondom de accommodatie liggen rolstoeltoegankelijke paden voor een heerlijk ommetje.

 

Als het kouder wordt, schaart u zich rond de open haard in de gezellige ontmoetingsruimte. Of u trekt zich even terug in de comfortabele stoelen om rustig een krantje of een boek te lezen. Piano, televisie, boeken en spelletjes: het is er allemaal. En de keuken? Die is uitstekend! De koks serveren ook voor gasten met een dieet de heerlijkste maaltijden. De sfeer is vriendelijk, warm en gemoedelijk.

 

KAMERS

Alle een- en tweepersoonskamers hebben een televisie, aangepaste badkamer met douche, hoog toilet, hoog-laag bedden en een alarmeringssysteem. Bijzondere (zorg)wensen kunnen besproken worden.

 

OMGEVING

Omgeven door bossen, heidevelden en zandverstuivingen, is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur, stilte en ruimte. Dé plek voor een wandeling of fietstochtje. Er zijn fietsen en rolstoelfietsen aanwezig. Lunteren is een leuk Veluws dorp, met kleine boerderijen, molens, een oud stationnetje en een autovrije winkelstraat. Hier kunt u winkelen of op een terras van een kopje koffie genieten.

 

"We hopen dat uw interesse is gewekt voor ons veelzijdige groepshotel. Kom en ervaar zelf het warme welkom waar onze huidige gasten zo over te spreken zijn!”

 

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed

Molenweg 49

6741 KK Lunteren

Telefoon (0318) 48 45 01

info@hetbosgoed.nl

www.hetbosgoed.nl

Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

Stichting Allegoeds - Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed

www: Stichting Allegoeds
www2: Stichting Allegoeds (2)

Bezoekadres
Molenweg 49
6741KK Lunteren

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed in Lunteren is geheel gelijksvloers en volledig aangepast.

0318 484501
info@hetbosgoed.nl
Stichting Allegoeds - Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed
Molenweg 49
6741KK Lunteren

Laatste controle op 4 februari 2020