Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Zoekresultaten

Huichun Chinese Medische Kliniek

Gezondheidscentrum

Bij Huichun Chinese Medische Kliniek kunt u terecht voor een duurzame genezing van een grote diversiteit aan chronische en acute klachten. Dit kan ter vervanging dienen van of als aanvulling zijn op de Westerse Geneeskunde. Door het deskundig gebruiken van Traditionele Chinese Medicinen (TCM) kan men een goede gezondheid opbouwen en behouden.

In de praktijk worden meeste klachten behandeld via acupunctuur. Daarnaast worden verschillende aanvullende therapieën toegepast, afhankelijk van de persoonlijke situatie. Iedereen is uniek en er bestaat daarom geen standaardbehandeling voor een bepaalde klacht. Een behandeling bij Huichun is specifiek gericht op uw situatie.

De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde ZHONG. Deze vereniging heeft een klachtenregeling en stelt strenge eisen aan therapeuten wat betreft opleiding, registratie, nakomen van reglementen, inrichtingseisen enz. De consulten worden door verschillende verzekeraars vergoed. Tevens is de praktijk aangesloten bij het Register voor Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, het RBCZ.

Diensten
Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

Huichun Chinese Medische Kliniek

www: Huichun Chinese Medische Kliniek

Bezoekadres
De Enk 1
6661KK Elst Gld

06 38781150
huichun.tcm@gmail.com

Contactpersoon

Huichun Chinese Medische Kliniek
De Enk 1
6661KK Elst Gld

Laatste controle op 6 april 2020