Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Zoekresultaten

TiCuro

Contract met de gemeente

Jeugdhulp of jeugdzorginstelling

TiCuro

Aan de rand van Bennekom, in een rustige en kindvriendelijke wijk, is TiCuro gevestigd. TiCuro, Italiaans voor  "Ik Zorg voor jou", is een kleinschalig gezinshuis (maximaal 3 personen) waar er alle aandacht is voor uw jongere.

Wij bieden plaatsen aan voor jongeren als het thuis even niet zo lekker gaat. De leeftijden van onze cliënten liggen tussen de 14 en 25 jaar.  Onze cliënten hebben een eigen slaapkamer met voldoende ruimte zodat de logerende jongeren een “eigen stekje” hebben om zich terug te kunnen trekken. 

U kunt bij ons terecht middels een verwijzing van de onderstaande gemeente of met een PGB.

Voor de cliënten van 14 tot 18 jaar (jeugd) hebben wij een overeenkomst met:

(Regio FoodValley) Barneveld, Ede, Veenendaal, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, (Regio Centraal Gelderland) Wageningen, Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Zevenaar / Rijnwaarden

Voor de cliënten van 18 tot 24 jaar (WMO) hebben wij overeenkomst met:

Rhenen, Wageningen, Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Zevenaar / Rijnwaarden

Het is onze doelstelling om een rustpunt te creëren voor jongeren en ouders en een uitvalsbasis te bieden aan het gezin om even op adem te komen.

Belangrijk voor ons is dat de jongeren, na hun verblijf bij ons, weer naar huis gaan en dat wij met ouders goede contacten kunnen opbouwen zodat wij een vast en betrouwbaar adres kunnen bieden.Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat u eerst bij ons langs komt om kennis te maken en het gezinshuis te bekijken.

Bij TiCuro streven wij het “gewone” familieleven na, met rust, stabiliteit, normale huisregels en normale gedrags- en omgangsvormen. Uw kind(eren) wordt door ons begeleid, opgevangen en er wordt naar hun verhalen geluisterd. Is uw kind lid van een (sport)club dan kan dit ook gewoon doorgang vinden op het moment dat hij/zij bij ons logeert.

Diensten
Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

TiCuro - TiCuro

www: TiCuro
TiCuro op Facebook

Bezoekadres
Hazenhoeve 97
6721LA Bennekom
(Woonhuis in woonwijk)

Toegankelijk voor gehandicapten: nee

Op de lokatie zijn geen voorzieningen voor lichamelijk gehandicapte cliƫnten. Om bij de slaapkamers te komen moeten de cliƫnten 2 trappen op.

06 23344998 (Eric Simonis)
06 30195547 (Nanne Simonis)
info@ticuro.nl

Openingstijden

maandag-
dinsdag-
woensdag-
donderdag-
vrijdag-
zaterdag-
zondag-

Postadres
Hazenhoeve 97
6721LA Bennekom

KvK-nummer 61719927
Agbcode 98099678
TiCuro
Hazenhoeve 97
6721LA Bennekom

Laatste controle op 3 april 2020