Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Zoekresultaten

Parnassia Groep

Contract met de gemeente

GGZ-instelling

De Parnassia Groep is er voor uw geestelijke gezondheid. Hulp bieden aan mensen die psychisch lijden, dat is waar ons werk om draait. We willen dat iedere patiënt zich goed door ons geholpen voelt. Goed bejegend. Goed gehoord en begrepen. Goed behandeld en begeleid.

Parnassia is tevens opleidingsinstituut voor landelijk erkende opleidingen als GZ psycholoog, Psychiater, Klinisch Psycholoog, verslavingsarts, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten etc.

De Parnassia Groep heeft diverse specialismen in huis. Deze worden via onderstaande zorgbedrijven geleverd:

Kortdurende hulp - Indigo

Voorkomen en kortdurend behandelen van lichte tot matige psychische klachten, zoals angst, paniek, depressie of trauma, maar ook behandeling van chronische klachten. Direct en dichtbij, voor jeugd, volwassenen en ouderen.

Youz, Specialistische zorg voor Jeugd en Gezin, Lucertis, De Jutters en Youz Verslavingszorg gaan sinds 10-01-2019 gezamenlijk verder onder de naam Youz. Youz is specialist in kinder- en jeugdpsychiatrie. Wij behandelen en ondersteunen kinderen en jongeren tot 23 jaar en begeleiden hun ouders, en werken in diverse gemeenten in wijkteams en hebben specialistische poli's, expertisecentra en een kliniek. Ook als kinderen de 18 jaar bereiken bieden wij voortzetting van behandeling onder de ZVW aan.

De ontwikkeling van afdelingen met een TOP GGZ erkenning staat hoog op de agenda. Er zijn 3 zorgprogramma's voor kind en jeugd welke gestart zijn met het traject voor certificering. Er wordt hierbij samengewerkt met verschillende hoogleraren van de volgende universiteiten die verbonden zijn aan de Parnassia Groep: Universiteit van Amsterdam, Leids Universitair Medisch Centrum en Universiteit van Tilburg. De 3 zorgprogramma's zijn: Eetstoornissen, SARR Autisme, LVB en psychiatrie.

PsyQ, Psycho-medische programma's, biedt u acht toonaangevende, specialistische en samenhangende psycho-medische behandelprogramma's. Wij bieden u hoogwaardige service, waarin toegankelijkheid tot onze zorg en optimisme ten aanzien van het resultaat van de behandelingen centraal staan.

Brijder, specialist in verslavingszorg, Brijder voorkomt en behandelt problemen met alcohol, druks, medicijnen, gokken, gamen en bijkomende problematie. Brijder Jeugd is er voor jongeren van 12-23 jaar, heeft diverse behandelprogramma's zoals Cognitieve Gedragstherapie, Multidimensionele Familie Therapie, Systeemtherapie en een kliniek (Mistral). Mistral biedt detox, observatie/diagnostiek en kortdurende behandeling.   

Bavo Europoort, Dijk en Duin en Parnassia, specialist in psychiatrie Bavo Europoort, Dijk en Duin en Parnassia bieden hulp aan volwassenen (vanaf 18 jaar) en ouderen met uiteenlopende psychische en psychiatrische problemen.

Regio's waarin deze bedrijven actief zijn:

i-psy, interculturele psychiatrie, biedt u een behandeling die aansluit bij uw persoonlijke levenssituatie. Een behandeling die rekening houdt met uw cultuur en uw geloofsovertuiging. En een behandeling die bij voorkeur gegeven wordt door een hulpverlener die uw (moeder)taal spreekt.

Fivoor, forensische en intensieve zorg, De forensische onderdelen van Parnassia Groep, Altrecht en Kijvelanden zijn verenigd in één organisatie, te weten Fivoor. Het streven van Fivoor is om een sterke keten van behandeling, begeleiding en beveiliging te bieden.

Diensten
Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Kenmerken

GGZ-instelling
basis-ggz
gespecialiseerde ggz
jeugd-ggz

Contact

Parnassia Groep

www: Parnassia Groep
Parnassia Groep op Twitter

Bezoekadres
Monsterseweg 93
2553RJ 's-Gravenhage

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

088 3577535
088 3581444
verkoop@parnassiagroep.nl
administratie-jeugd@parnassiagroep.nl

Openingstijden

maandag09:00-17:00
dinsdag09:00-17:00
woensdag09:00-17:00
donderdag09:00-17:00
vrijdag09:00-17:00

Postadres
Monsterseweg 93
2553RJ 's-Gravenhage

KvK-nummer 24417607
Vestigingsnummer 000022662715
Brancheomschrijving Specialist in Geestelijke Gezondheid
Agbcode 06290832
Parnassia Groep
Monsterseweg 93
2553RJ 's-Gravenhage

Laatste controle op 24 februari 2020