Boerderij De Munnikenhof

Maatschappelijk werk

Wij zijn boerderij "De Munnikenhof". Aan de rand van het mooie dorp Rheden, nabij Nationaal Park de Veluwezoom en dichtbij de stad Arnhem, zijn we in 2006 gestart met onze zorgboerderij naast onze agrarische activiteiten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig familiebedrijf waar voor veel verschillende mensen een passende dagbesteding wordt gerealiseerd en waar anderen met veel plezier kunnen vergaderen en recreëren.

Wij bieden onze deelnemers, met verschillende soorten problematiek, een gevarieerd aanbod aan activiteiten aan zoals omgang en verzorging (borstelen, voeren, stallen afmesten) van een ruime keuze aan dieren (paarden, koeien, varkens, kippen, schapen, geiten, cavia’s, konijnen, etc.), onderhouden van de terreinen, werken in de moestuin, creatieve bezigheden (kleien, mozaïeken, kaarsen/zeep maken, etc.), hout kloven, etc.

Samen met onze medewerkers, vrijwilligers en stagiaires hebben we een sterk team voor de begeleiding van onze deelnemers.

Naast de zorgboerderij hebben wij een Landwinkel met diverse boeren- en streekproducten en cadeauartikelen die onder andere door de deelnemers van de zorgboerderij gemaakt worden.

Vanuit de winkel kun je verschillende activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld Boerengolf®, familie- en bedrijfsuitjes en vergaderen bij de boer!

Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

Boerderij De Munnikenhof
Verbonden aan:
Cooperatie Boer en Zorg

www: Boerderij De Munnikenhof

Bezoekadres
Brinkweg 30-A
6991JP Rheden

Toelichting openingstijden:

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

026 4952159
info@demunnikenhof.com
KvK-nummer 09206562
Boerderij De Munnikenhof
Brinkweg 30-A
6991JP Rheden

Laatste controle op 10 november 2020

Vergelijk hulpaanbod