Evitaa B.V.

(Contract met de gemeente)

Gehandicaptenzorgorganisatie

EvitaA biedt begeleiding op maat, want iedereen is anders. Begeleiding op maat is uitermate belangrijk voor de doelgroep waarop EvitaA zich richt. EvitaA ziet het als haar primaire functie om mensen met een zorgvraag te ondersteunen in het behoud en verwerven van zelfstandigheid in hun leven en te bevorderen dat zij daadwerkelijk deelnemen aan de samenleving. Vanuit de visie dat hiertoe maatwerk en persoonlijke begeleiding geboden moet worden, is EvitaA opgericht. Centraal staat het geven van persoonlijke aandacht en er onvoorwaardelijk zijn. Dit betekent niet dat de zorgvrager passief kan zijn, integendeel. Insteek is dat zij de regie over hun eigen leven hebben en houden.

Voor iedere cliënt stelt EvitaA een persoonlijk begeleidingsplan op. De aanpak is pragmatisch en oplossingsgericht. Hierbij kijken we in eerste instantie naar de meest primaire levensbehoeften en de leefomgeving. Deze behoefte brengen we in kaart door het invullen van de zelfredzaamheidsmatrix (ZRM) Nadat deze op orde zijn, kan er doorgegroeid worden naar een gezondere deelname aan de samenleving. EvitaA begeleidt op maat en in samenspraak met de zorgverleners die voor de cliënt staan opgesteld. Transparantie, duidelijkheid en eerlijkheid zijn de pijlers. EvitaA is een platte en wendbare organisatie en wil dit ook in de toekomst blijven.

Door maatwerk te leveren en vanuit de zorgvraag te werken zijn wij in staat om, alhoewel we klein zijn- groots te denken. De kosten van de zorg houden we beheersbaar doordat er geen hiërarchische organisatie is opgetuigd. Wij werken met een beheersbare kostenstructuur waarbij onze medewerkers, samenwerkende zzp-ers en cliënten de hoofdrol spelen. De situatie bij de cliënt en de mogelijkheden die in de macht liggen van de medewerker vormen het vertrekpunt in onze dienstverlening.

EvitaA zet in op het plezierig samenwerken met de cliënt, door passie en wederzijds vertrouwen ontstaat een wisselwerking met de cliënt. Deze diepgang kenmerkt onze dienstverlening.

Diensten
Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Kenmerken

Welke beperking?
mensen met een beperking

Contact

Evitaa B.V.

www: Evitaa B.V.

Bezoekadres
Lambartus van Ingenstraat 6
4051BR Ochten
(Geschikt voor bezoek van cliƫnten)

Toelichting openingstijden:

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

Dit betreft een kantoorlocatie.

06 57366339
06 11490090
info@evitaa.nl

Openingstijden

maandag00.00-00.00

Contactpersoon

A Holthaus
06 ‐ 57366339
info@evitaa.nl

Postadres
Postbus 1
4050EA Ochten

KvK-nummer 62672185
Vestigingsnummer 000031660053
Branchevereniging wzw, BVKZ
Brancheomschrijving Gehandicaptenzorg
Agbcode 98100399
Evitaa B.V.
Lambartus van Ingenstraat 6
4051BR Ochten

Laatste controle op 3 juli 2020

Vergelijk hulpaanbod