Vitras onderdeel van Santé Partners

Thuiszorginstelling

Wat kan Vitras voor u doen?

Alle ondersteuning onder één dak

Vitras is er voor jong en oud, voor mensen met veel problemen of weinig. Wij helpen u sterker te worden, zodat u verder kunt met uw leven. Dit doen we in de vorm van Wijkzorg en Sociaal Werk in de wijk. 

Thuiszorg

Heeft u ondersteuning thuis nodig, bijvoorbeeld bij het wassen en aankleden of bij het innemen van uw medicijnen? De verzorgenden en verpleegkundigen van Vitras helpen u om zo lang mogelijk thuis te wonen en zo zelfstandig en comfortabel mogelijk te leven.

 

Voor wie?

Thuiszorg is er voor mensen die thuis hulp of begeleiding nodig hebben bij verzorging of verpleging. Dat kunnen ouderen zijn, mensen met een chronische ziekte, mensen die net uit het ziekenhuis komen en nog hulp nodig hebben, mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of  bijvoorbeeld mensen in de terminale fase van hun leven.Sociaal Werk in de wijk

Soms kan het even niet meezitten in het leven. Door geldzorgen bijvoorbeeld, psychische problemen of moeilijkheden in de opvoeding. U bent het overzicht kwijt, hebt moeite om uw dagelijkse activiteiten te regelen of ervaart spanningen in het gezin of in uw sociale netwerk. Blijf niet met uw problemen rondlopen, maar schakel extra ondersteuning van ons in om er weer bovenop te komen.

Vitras biedt allerlei vormen van hulpverlening aan:
•Informatie, voorlichting en advies.
•Praktische en materiële hulp.
•Hulpverlening.
•Coördinatie van zorg en begeleiding.
•Begeleiding thuis. Gezinscoaching.
•Schoolmaatschappelijk werk.
•Schakelfunctie tussen zorg en welzijn.

Diensten
Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

Vitras onderdeel van Santé Partners

www: Vitras onderdeel van Santé Partners
www2: http://www.santepartners.nl
0900 8433
info@santepartners.nl
info@santepartners.nl

Postadres
Postbus 1235
3430BE Nieuwegein

Branchevereniging Actiz
Agbcode 75750555

Laatste controle op 24 september 2020

Vergelijk hulpaanbod