Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Zoekresultaten

De Geboortespecialist

Alternatieve therapeut of genezer

De Geboortespecialist

De Geboortespecialist is een praktijk voor moeders rondom geboorte en trauma. Het doel van de aanvullende zorg is de gezondheid van moeders bevorderen en herstellen d.m.v. preventieve zorg tijdens kinderwens en zwangerschap en behandeling en begeleiding na de bevalling en bij (op) voeden.

Zwangerschap, geboorte en moederschap bepalen de gezondheid van de moeder en maken haar kwetsbaar. Zeker in onze harde wereld, waarin moeder conflicten ervaart in wat ze het liefste wilt en wat ze moet. Dit leidt tot energieverlies en ‘mist in het hoofd en het hart’. Voor herstel en extra opbouw van energie biedt ik verschillende producten: naast het effectieve herstelgesprek kunnen geboorte- en psycho educatie en voedingssupplementen worden geadviseerd.

Het herstelgesprek is een omgevingstherapie, wat toegepast wordt na ongewenste situaties of traumatische gebeurtenissen rondom de geboorte. De behandeling brengt gunstige veranderingen teweeg in hersenfuncties, gebruikmakend van de plasticiteit van het brein. Zo ontstaan functionele verbindingen en een betere samenwerking tussen beide hersenhelften. Dit leidt tot herstel, het afnemen van klachten en meer energie in het dagelijks functioneren van moeder binnen het gezin. Het effect van een herstelgesprek kan met geboorte- en psycho educatie én betere voeding vergroot worden. Kijk voor meer informatie op de site of bel/mail voor een afspraak.

Vanaf 2020 bieden we traumapreventie voor aanstaande moeders aan. Je kunt met het boek IK BEVAL-INVERTROUWEN je voorbereiden op de rest van je zwangerschap, je bevalling en kraamtijd. Aanvullend kun je individueel de geboortecursus zo beval ik volgen. Kijk op www.zobevalik.nl of bel voor meer informatie. 

Diensten
Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

De Geboortespecialist - De Geboortespecialist

www: De Geboortespecialist
De Geboortespecialist op Facebook
De Geboortespecialist op LinkedIn

Bezoekadres
Onder de Bomen 19
6871CG Renkum

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

Rolstoeldoorgankelijk

0317 316744
06 57590343
info@degeboortespecialist.nl
KvK-nummer 09216075
Branchevereniging CRKBO
Branchecode Zorg
Brancheomschrijving Advies over gezondheid en preventie en zorg bij herstel na de bevalling. Onderwijs en onderzoek.
Agbcode 4942043
De Geboortespecialist
Onder de Bomen 19
6871CG Renkum

Laatste controle op 20 april 2020