Paradocs, praktijk voor ergotherapie en (kinder)fysiotherapie

Fysiotherapeut

Ede

Praktijk voor ergotherapie en fysiotherapie:

Ergotherapie betekent mogelijk maken.
Ergotherapie is een paramedisch beroep dat de mogelijkheid biedt om op een optimale wijze dagelijkse activiteiten uit te kunnen voeren in de eigen omgeving. Ook kinderen kunnen om welke reden dan ook problemen hebben in hun dagelijkse activiteiten. Onze ergotherapeuten geven ook sensomotorische integratie therapie (Si-therapie) en babymassage.

De fysiotherapeut is de deskundige als het gaat over het menselijke bewegingsapparaat. De fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. De fysiotherapeut behandelt individuele of groepen patiënten. Naast de behandeling, zet de fysiotherapeut zijn deskundigheid ook preventief in, bijvoorbeeld bij het adviseren of begeleiden van patiënten. De behandeling van de fysiotherapeut kan verschillende doelen hebben. Bijvoorbeeld het verbeteren van het bewegend functioneren, het in stand houden ervan en het voorkomen van nieuwe klachten. Soms zal hij ook patiënten begeleiden om met een beperking te leren leven en hem helpen om bijvoorbeeld weer aan het werk te kunnen. Voordat de behandeling opgestart wordt, wordt eerst samen met u, uw symptomen besproken. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek. Aan de hand van het gesprek en de uitkomst van het onderzoek wordt met u een behandelplan opgesteld.

De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen tot 18 jaar met een achterstand in hun bewegingsontwikkeling of met problemen van bewegingsvaardigheden. Dat kunnen kinderen zijn die moeite hebben om mee te komen op lichamelijk vlak, maar ook op sociaal-emotioneel vlak: als kinderen lichamelijk onhandig zijn, worden ze bij sport en spel vaak buitengesloten.

Binnen onze organisatie kunt u ook terecht voor dry needling, myofaciale therapie, weerbaarheidstraining en wij geven interventieprogramma Cool2bfit voor kinderen met overgewicht in een multidisciplinair team.

Aangesloten bij de EN, KNGF, NVFK

Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Kenmerken

Soort ergotherapeut
ergotherapeuten
Kinderergotherapeuten

Contact

Paradocs, praktijk voor ergotherapie en (kinder)fysiotherapie - Ede

www: Paradocs, praktijk voor ergotherapie en (kinder)fysiotherapie
Paradocs, praktijk voor ergotherapie en (kinder)fysiotherapie op Facebook

Bezoekadres
Stationsweg 60
6711PT Ede
(Silva Sanat)

Toelichting openingstijden:

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

0318 796016
info@paradocs.nl

Contactpersoon

Paradocs
0318 ‐ 796016
info@paradocs.nl

Postadres
Derkinderenstraat 5
6717MR Ede

KvK-nummer 66648807
Branchevereniging EN, KNGF, NVFK
Agbcode 88051672
Paradocs, praktijk voor ergotherapie en (kinder)fysiotherapie - Ede
Stationsweg 60
6711PT Ede

Laatste controle op 24 juni 2020

Vergelijk hulpaanbod