Agathos thuiszorg

Thuiszorginstelling

Veenendaal

Agathos is een christelijke zorgorganisatie en levert zorg aan iedereen die dat nodig heeft en onze identiteit respecteert. De zorgverleners van Agathos werken vanuit christelijke (Bijbelse) normen en waarden en hebben een betrouwbare en respectvolle basishouding.

Agathos biedt: Verpleging, palliatieve Zorg, mantelzorgondersteuning, persoonlijke verzorging en hulp bij het huishouden.

Onze kernwaarden zijn:

  • Liefdevol: We bieden warme, liefdevolle zorg en aandacht. Daarmee willen we een stukje van Gods liefde laten zien. Zorg vanuit ons hart, voor iedereen!
  • Verbindend: Wij leggen de nadruk op was ons bindt met anderen en hebben oog voor de behoeften van de ander. We werken samen met mantelzorgers, vrijwilligers en andere zorgprofessionals om de beste zorg voor de cliënt te realiseren. 
  • Daadkrachtig: We werken effectief, tonen onszelf daarbij vakbekwaam en vaardig. 
  • Dichtbij: We behoren tot een lokaal team en staan dichtbij de lokale cliënt. De identiteit van ons team staat dichtbij ons en samen realiseren we de beste zorg voor onze cliënten. 

Onderdeel van Leliezorggroep
Agathos is onderdeel van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft. Dagelijks werken we met veel gemotiveerde medewerkers aan ouderenzorg, thuiszorg, begeleiding en hulpverlening. We doen dat van harte, vanuit een christelijke levensovertuiging.

Zorg nodig? Bel ons hoofdkantoor (Rotterdam) en u wordt doorverbonden met de juiste persoon/ regio. Tel. nr.: (010) 264 0777

Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

Agathos thuiszorg - Veenendaal

www: Agathos thuiszorg

Bezoekadres
Vendelier 71-D
3905PD Veenendaal
(Regio kantoor Veenendaal/ midden NL)

Toelichting openingstijden:

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

010 2640777 (Voor verpleging en verzorging)
010 2640777 (Voor hulp bij het huishouden)
0318 799093
planningveenendaal@leliezorggroep.nl

Contactpersoon

Geertje van Barneveld
KvK-nummer 24486069
Agbcode 75750674
Agathos thuiszorg - Veenendaal
Vendelier 71-D
3905PD Veenendaal

Laatste controle op 16 augustus 2020

Vergelijk hulpaanbod