Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Zoekresultaten

Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem & van Bergen

Fysiotherapeut

Even voorstellen
Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem en van Bergen bestaat sinds 2 januari 2001. Bart Knieriem en Nicole van Bergen begonnen in 2001 met z'n tweeën. Inmiddels bestaat ons team uit 8 fysiotherapeuten en 3 baliemedewerksters.

Onze praktijkruimte
De praktijk heeft zes ruime behandelkamers, een grote oefenzaal (100 vierkante meter) met trainingsapparatuur, twee omkleedruimtes en douchegelegenheid.

Onze visie
We werken graag in een open en gezellige sfeer. Dat houdt in dat we niet alleen behandelaar zijn maar ook begeleider, een coach met een luisterend oor. Het welslagen van een therapie staat of valt met de inzet van de behandelaar en de patiënt en de daaruit voortvloeiende samenwerking. Een actieve houding van de patiënt speelt hierin een grote rol.
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, we staan dan ook allemaal geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register. Dit verplicht ons onder andere tot het regelmatig volgen van na- en bijscholingen, zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. U wordt bij ons behandeld volgens de laatste inzichten.

Behandelmogelijkheden c.q. specialisaties
Naast fysiotherapie hebben we nog een aantal specialisaties: manuele therapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie, fysiotherapie in de thuiszorg, geriatriefysiotherapie, fysiotherapie bij oncologische patiënten en oedeemfysiotherapie. Deze specialisaties dragen bij aan een optimale behandeling van lichamelijke klachten.
De aanwezigheid van een goed uitgeruste oefenzaal geeft ons de mogelijkheid om sporters en niet -sporters optimaal te revalideren.
In de oefenzaal worden ook verschillende groepsoefentherapie programma's gegeven: groepsoefentherapie voor reuma, M. Bechterew, MS, COPD, Diabetes Mellites type II, Hartfalen en valtraining

Medisch sporten
Met Sporten op Maat (sportgroepen op particuliere basis) geven wij mensen met lichamelijk klachten een mogelijkheid om onder begeleiding van een fysiotherapeut te sporten. Deze mensen zijn vaak bang voor overbelasting en blessures als zij gaan sporten bij een sportschool of reguliere sportvereniging. Met Sporten op Maat willen we een brug slaan van het niet durven bewegen/sporten naar bewegen/sporten met plezier en eventueel sporten bij een reguliere sportvereniging.
Ons aanbod omvat naast Pilates en X-Co training, Fit Plus! (voor ouderen 65+), Snel en Fit! (jongeren 10-17 jaar),Slank en Fit! en ZwangerFit een aantal specifieke curssen voor mensen met: arthrose, reuma, een nieuwe knie, een nieuwe heup, langdurige lichamelijke klachten, MS, M. Parkinson en een CVA.

Fysiofitheidscan
Tevens nemen wij tegen vergoeding de Fysiofitheidscan af. Dit is een lichamelijke test voor iedereen die wil weten hoe het met zijn of haar fitheid is gesteld en wil weten wat hij of zij daar nog aan kan verbeteren.

Afspraken maken
Sinds 1 januari 2006 kunt u direct naar de fysiotherapeut, een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet langer noodzakelijk.  U kunt  telefonisch (0318-575165)  een afspraak maken of aan de balie.


Voor verdere info, surf naar onze website. www.fysiomanueel.nl

Diensten
Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem & van Bergen

www: Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem & van Bergen
Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem & van Bergen op Facebook

Bezoekadres
Heerdlaan 39-43
6721GL Bennekom

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

0318 575165
praktijk@fysiomanueel.nl

Openingstijden

maandag07:30-21:30
dinsdag07:30-20:00
woensdag07:30-21:30
donderdag07:30-21:00
vrijdag07:30-18:00

Contactpersonen


Postadres
Heerdlaan 39--43
6721GL Bennekom

Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem & van Bergen
Heerdlaan 39-43
6721GL Bennekom

Laatste controle op 25 februari 2020