RST Zorgverleners

(Contract met de gemeente)

Thuiszorginstelling

RST Zorgverleners is een landelijk werkende zorgorganisatie waar cliënten terecht kunnen met zorgvragen op het gebied van kraamzorg, verzorging en verpleging en huishoudelijke hulp.

Omdat wij een christelijke zorgorganisatie zijn, vormt de Bijbel ons fundament. Hierop baseren wij onze normen en waarden en onze manier van werken. De belangrijkste uitgangspunten daarbij zijn respect voor het leven, vertrouwen, dienstbaarheid, eerlijkheid en liefde, aandacht, veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Kraamzorg

Nieuw leven is prachtig. En waardevol. Bij RST Zorgverleners doen we er daarom alles aan om je kindje een fijne én gezonde start te geven en jou bij te staan tijdens de kraamdagen. Voor ons is kraamzorg echt een vak, dat kennis en professionaliteit vereist. De kraamverzorgende is aanwezig bij emotionele en intieme momenten. Dat vraagt wederzijds vertrouwen en schept een band. Onze kraamzorg staat in het teken van veiligheid en warmte bieden. Iets wat je juist zo nodig hebt, in deze kwetsbare periode. Zo helpen we je waar nodig en geven je praktische tips en adviezen. Ook begeleiden we je bij de (borst)voeding en zorgen voor de andere kinderen in het gezin. Op die manier kun jij bijkomen van de bevalling, en ben je straks weer sterk genoeg om zelf de zorg voor je gezin op je te nemen.

Huishoudelijke Hulp

Als u zelfstandig woont, weet u uit ervaring wat er komt kijken bij het huishouden. Ramen zemen, de kamer stoffen, stofzuigen, de badkamer schoonmaken, wassen en strijken… Belangrijk werk dat u geen week kunt overslaan. Maar wat als u dit werk niet zelf kunt doen? Als u niet kunt rekenen op de hulp van familie, buren of bekenden?
Dan staan de huishoudelijke hulpen van RST Zorgverleners voor u klaar. Wij ondersteunen u bij de taken die u niet (of niet helemaal) zelf kunt uitvoeren. Zo blijft uw huis op orde en voelt u zich prettig in uw woonomgeving.

Wijkverpleging

Wilt u graag thuis blijven wonen, ook al heeft u vanwege ouderdom, lichaamsgebreken, handicap of een andere reden hulp nodig? Dan zal RST Zorgverleners met de grootste inspanning zoeken naar een passende oplossing.
De medewerkers helpen u op deskundige wijze met uw persoonlijke verzorging op tal van punten, zoals wassen, hulp bij het aankleden, medicijngebruik, sondevoeding en (uitgebreide) wondverzorging.
Ook geven zij u zo nodig praktisch ondersteunend advies bij onder meer het toepassen van diverse hulpmiddelen. RST Zorgverleners geeft ook professionele instructie en persoonlijke begeleiding na een ziekenhuisopname, bij acute en chronische ziekte of als u moet leven met een handicap.

Keurmerk Kwaliteit

RST Zorgverleners is aangesloten bij ActiZ, de landelijke thuiszorgkoepelorganisatie.

ISO 9001

De organisatie draagt sinds juli 2006 het ISO 9001-certificaat. RST Zorgverleners is blij met het behaalde certificaat als bekroning op de geleverde kwaliteit in de zorg.


Benchmarkonderzoek


De organisatie werkt jaarlijks mee aan de Benchmarkonderzoeken. In de uitslagen van de onderzoeken, kwam naar voren dat RST Zorgverleners hoog scoort op cliënt- en medewerkerstevredenheid.

Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

RST Zorgverleners
Verbonden aan:
Slachtofferhulp

www: RST Zorgverleners
www2: https://www.werkenbijrstzorg.nl
RST Zorgverleners op Facebook
RST Zorgverleners op LinkedIn

Bezoekadres
Thorbeckelaan 91
3771ED Barneveld

Toelichting openingstijden:

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

0342 422324
0342 422324

Openingstijden

maandag08:00-17:00
dinsdag08:00-17:00
woensdag08:00-17:00
donderdag08:00-17:00
vrijdag08:00-17:00

Postadres
Postbus 154
3770AD Barneveld

KvK-nummer 41050605
Vestigingsnummer 000021106436
Branchevereniging ActiZ
RST Zorgverleners
Thorbeckelaan 91
3771ED Barneveld

Laatste controle op 19 december 2020

Vergelijk hulpaanbod