Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Zoekresultaten

Toon Hermans Huis Ede voor mensen met kanker en hun naasten

Mantelzorgorganisatie

Regionaal inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten

Het Toon Hermans Huis Ede is er voor mensen die geraakt worden door kanker, hun gezinsleden en verzorgers. Gevestigd in Ede, heeft het Inloophuis een regionale functie binnen de Gelderse Vallei.
Het Toon Hermans Huis Ede biedt steun en informatie aan iedereen die met kanker geconfronteerd wordt of werd ongeacht de fase waarin de ziekte zich bevindt. 
Het Inloophuis realiseert dit door verschillende activiteiten aan te bieden, zoals inloop, creatieve workshops, cursussen, lezingen, thema-avonden, een bibliotheek-informatiecentrum en andere activiteiten. Openingstijden: dinsdag- woensdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur en op de 1e zondag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur

Elke woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur is Toon Tovenaars Kinderinloop geopend. Elke week wordt er een creatieve activiteit aangeboden, maar meedoen hoeft niet. Toon Tovenaars Kinderinloop is een veilige plek waar het gezellig is, waar je gewoon eens lekker kunt ontspannen, kinderen ontmoet die ook iemand kennen met kanker, spelletjes kunt doen of kunt schilderen, mag praten of stil mag zijn. Waar je iedere week mag komen, maar ook als je liever af en toe een keertje komt is dat goed. Een plek waar je alle vragen mag stellen en waar je gezien en gehoord wordt. Die plek biedt het Toon Hermans Huis Ede aan de Hoflaan in De Open Hof.


Het Inloophuis wordt gerund door een vrijwillig bestuur en vrijwillige gastheren en gastvrouwen. Het Inloophuis is voor het realiseren van haar doelstellingen totaal afhankelijk van fondsen en donaties.
Het Toon Hermans Huis Ede vervult een belangrijke rol op het gebied van welzijn en zorg. Het Inloophuis biedt basis psychosociale ondersteuning, draagt bij aan ondersteuning van de mantelzorg en het gezinssysteem, kan preventief werken door vroegtijdige herkenning van problematiek gerelateerd aan de diagnose kanker en verliesverwerking. Het inloophuis bewerkstelligt op verschillende manieren lotgenotencontact.

Vanaf begin december 2013 zijn wij met onze gastvrouwen vertegenwoordigd in het Oncologisch Centrum binnen Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Bijzonderheden
Geen bijzonderheden
Contact

Toon Hermans Huis Ede voor mensen met kanker en hun naasten - Regionaal inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten

www: Toon Hermans Huis Ede voor mensen met kanker en hun naasten
Toon Hermans Huis Ede voor mensen met kanker en hun naasten op Facebook

Bezoekadres
Hoflaan 2
6715AJ Ede
(In De Open Hof)

Toegankelijk voor gehandicapten: ja

06 22161969
regien@toonhermanshuisede.nl
info@toonhermanshuisede.nl

Openingstijden

dinsdag13.00-16.30
woensdag13.00-16.30
donderdag13.00-16.30
zondag14.00-16.00
KvK-nummer 09130165
Branchevereniging IPSO
Toon Hermans Huis Ede voor mensen met kanker en hun naasten - Regionaal inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten
Hoflaan 2
6715AJ Ede

Laatste controle op 27 mei 2020