Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Belvincent

Afbeelding bij de organisatie

06-23 71 44 22Kortehoven 76721SX BennekomGecontroleerd: mei 2020

Belvincent

Thuisservice | Klussendiensten

Mijn naam is Vincent Hagenstein en u kunt mij bellen voor al uw klussen. Ik ben een vast en betrouwbaar gezicht voor verschillende karweien, groot of klein. Ik klus met groot plezier en hoop u daar mee te kunnen helpen.

Wat doe ik?
Ik doe al uw klusjes in en rond het huis. Een kast in elkaar zetten, de kozijnen schilderen, een vloer leggen, nieuwe gordijnen ophangen... alles is mogelijk. Ik verzorg ook uw tuin. Het gras maaien, onkruid wieden, de dakgoot schoonmaken, de schutting repareren... het kan allemaal. Wilt u ergens een buitenlamp? Ik leg hem voor u aan. Ligt uw tegelpad schots en scheef? Ik leg het weer netjes recht. Gaat u verhuizen? Ook hiermee kan ik helpen. Denk aan spullen inpakken, meubels sjouwen of het verhuisvervoer regelen.
Maar ik ben meer dan een klusjesman. Ik kan u ook helpen met de boodschappen of het vervoeren van grote, zware aankopen. Ik installeer uw nieuwe televisie en leg u uit hoe uw mobiele telefoon werkt. Ik begeleid u naar het ziekenhuis of regel gewoon een leuk uitje voor u. Alles is mogelijk in overleg!

Boodschappendienst

Ik kan u helpen met de boodschappen of het vervoeren van grote, zware aankopen en Ik begeleid u naar het ziekenhuis.

Klussendienst

Wat doe ik? Ik doe al uw klusjes in en rond huis. Een kast in elkaar zetten, de kozijnen schilderen, een vloer leggen, nieuwe gordijnen ophangen... alles is mogelijk. Ik verzorg ook uw tuin. Het gras maaien, onkruid wieden, de dakgoot schoonmaken, de schutting repareren... het kan allemaal. Wilt... Lees meer

Bezoekadres

n.v.t.

n.v.t.Kortehoven 7 6721SX BennekomRouteDeze locatie is toegankelijk voor gehandicapten

Postadres

Kortehoven 76721SX Bennekom

Contact

KVK 63752174

Niet gevonden wat u zocht?

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: