Algemene informatie

Heeft u vragen over zorg of ondersteuning? Thuis in Cliëntondersteuning is er voor u, hoe ingewikkeld uw vraag ook is. Bij ons staat u er nooit alleen voor. Wij helpen u, betrouwbaar, professioneel en met persoonlijke aandacht.

De wet- en regelgeving rond de zorg is knap ingewikkeld. Bij Thuis in Cliëntondersteuning weten we door onze kennis en ervaring de weg. We snappen al die formulieren en kennen de juiste mensen in uw regio. We luisteren eerst naar u en uw naasten en gaan dan aan de slag. En dat is belangrijk, als u of een van uw naasten zorg nodig heeft. Onze cliëntondersteuners adviseren, bemiddelen en helpen u met veel kennis en deskundigheid bij het aanvragen en organiseren van uw (complexe) zorg. Zo maken we voor u het verschil.

Thuis in Cliëntondersteuning is er voor u en uw naasten. Ook als het uw eerste aanvraag voor hulp is. Onafhankelijk van zorgaanbieders, zorgkantoren of de gemeente, met jarenlange ervaring en veel aandacht voor uw persoonlijke situatie.

Via Thuis in Cliëntondersteuning heeft u als zorgvrager of uw vertegenwoordiger toegang tot de volgende diensten:

Informatie en advies:
Wij helpen met veel kennis en ervaring bij al uw vragen over de
Wet langdurige zorg (Wlz), de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Zorgverzekeringswet (Zvw) of mantelzorg. Alles op één plek.

Deskundige hulp: Voor het aanvragen en regelen van (complexe) zorg of hulp bij het maken van een professioneel ondersteunings- of zorgplan, wij zijn er voor u.

Passende zorg:Elke situatie vraagt om een andere oplossing. Met onze jarenlange ervaring en expertise weten wij precies hoe en waar u de best passende zorg of ondersteuning krijgt.

Bemiddeling: Wij werken onafhankelijk en kijken naar uw specifieke behoefte.
Op basis daarvan helpen wij bij de bemiddeling met zorgaanbieders of zorgverleners.

Contactinformatie

 085-30 32 985 www.thuisinclientondersteuning.nlLaatste controle: januari 2021

Postadres
Postbus 1018260AC Kampen

Openingstijden

Hulpaanbod

Cliëntondersteuning in de Wet Langdurige Zorg

De wet- en regelgeving rond de zorg is knap ingewikkeld. Bij Thuis in Cliëntondersteuning weten we door onze kennis en ervaring de weg. We snappen al die formulieren en kennen de juiste mensen in uw regio. We luisteren eerst naar u en uw naasten en gaan dan aan de slag. En dat is belangrijk,...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Cliëntondersteuning
Vergelijk hulpaanbod