Algemene informatie

Revalideren na een ziekenhuisopname, zodat u zo snel mogelijk terug kan naar uw vertrouwde omgeving. Dat biedt Opella u onder deskundige begeleiding bij de (geriatrische) revalidatie in Bennekom en Oosterbeek. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van verschillende aandoeningen en in herstel van ouderen. Door een intensief programma werkt u aan uw herstel. Het doel is dat u zo snel en fit mogelijk thuis verder kan gaan met uw leven. 

Contactinformatie

 0318-75 22 22 (Opella servicepunt)Barones van Lyndenlaan 696721PK Bennekom www.opella.nlLaatste controle: november 2020

Plan route

Postadres
Postbus 6776710BR Ede

Contactpersoon

Hulpaanbod

Opella thuiszorg wijkverpleging

De verpleegkundigen van Opella staan garant voor de beste verpleegkundige zorg bij u aan huis. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor zorgvragen. Dus ook ’s nachts en in het weekend. Zelfstandig wonen met intensieve zorg is daardoor heel goed mogelijk. Onze...

Reactivering

Reactiveren gebeurt de hele dag door. Alle dagelijkse handelingen staan in het teken van herstel van lichaamsfuncties. U wordt ondersteund en begeleid door een vast team van medewerkers en therapeuten.

Mantelzorgondersteuning

De mantelzorgmakelaar kan vooral de regeltaken van mantelzorgers overnemen.

Overbruggingszorg

Zowel huishoudelijke als verzorgende en verpleegkundige hulp evenals ondersteuning en begeleiding; mensen kunnen ook deelnemen aan dagverzorging of dagbehandeling.

Zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen ondersteunen mensen bij verzorging of revalidatie thuis. Opella biedt een breed pakket aan zorghulpmiddelen zoals bedverhogers, elleboogkrukken, rollators of electrisch verstelbare hooglaagbedden. Op www.opella.nl vindt u een volledig overzicht van de artikelen die u bij ons kunt lenen.

Diëtetiek

Iedereen is gebaat bij goed eten. Het maakt óf houdt u gezond en fit. Soms is het prettig om van een professional te horen wat voor ú de juiste voeding is. Vooral als u wat ouder wordt of een chronische ziekte hebt. Onze diëtisten kunnen u zo’n persoonlijk advies geven.

Professionele alarmopvolging

Met het alarmeringssysteem kunt u met één druk op de knop alarm slaan. Die knop zit op een soort zendertje dat u om de hals draagt of bijvoorbeeld op een borstzakje klemt. Professionele alarmopvolging wil zeggen dat, wanneer u op de knop drukt als zich een noodgeval voordoet, er een verzorgende of verpleegkundige van Opella wordt ingeschakeld.

Personenalarmering

U krijgt thuis een alarmapparaat en een soort zendertje in de vorm van een medaillon dat u om uw hals kunt hangen of bijvoorbeeld op een borstzakje kunt klemmen. Door één druk op de knop komt er een spreekluisterverbinding tot stand met een centrale meldpost. Wanneer u als 'achterwacht' buren,...

Hulp bij het huishouden

Opruimen, schoonmaken, het verzorgen van planten, ramen lappen, maar ook de ontbijt/lunchboterham of warme maaltijd klaarzetten, de was en dergelijke.

Videohometraining

Bij videohometraining maakt de trainer een korte opname van een alledaagse situatie. Een week later bekijkt u de opname samen met de trainer. Dit samen terugkijken naar enkele momenten is een belangrijk onderdeel van de training. Vaal lukt het de betrokkenen daarna hun gedrag beter op elkaar af...

Opella servicepunt

Over alles op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen ondersteunen mensen bij verzorging of revalidatie thuis. Opella biedt een breed pakket aan zorghulpmiddelen zoals bedverhogers, elleboogkrukken, rollators of elektrisch verstelbare hooglaagbedden. Op www.opella.nl vindt u een volledig overzicht van de artikelen die u bij ons kunt lenen.

Zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen ondersteunen mensen bij verzorging of revalidatie thuis. Opella biedt een breed pakket aan zorghulpmiddelen zoals bedverhogers, elleboogkrukken, rollators of elektrisch verstelbare hooglaagbedden. Op www.opella.nl vindt u een volledig overzicht van de artikelen die u bij ons kunt lenen.

Ergotherapie

Samen met u bekijkt de ergotherapeut wat belangrijk is voor u en wat u opnieuw zelf wilt doen.

Fysiotherapie

Eerst stellen we samen met u een behandelplan op. Dit sluit aan bij uw klachten en wensen. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een looptraining, evenwichtsoefeningen, valpreventie en het oefenen met opstaan.

Logopedie

Samen met u bekijkt de logopedist wat de behandelmogelijkheden zijn.Wij kunnen u uitleg en advies geven in onze praktijk in Bennekom of bij u thuis.

Maatschappelijke dienstverlening

Onze maatschappelijk werkers zoeken samen met u naar oplossingen. Deskundig, betrouwbaar, kosteloos en altijd bij u in de buurt.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Mantelzorgorganisatie Revalidatiecentrum Thuiszorginstelling
Vergelijk hulpaanbod