Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Stichting Parousie

Afbeelding bij de organisatie

033-30 31 471Vlieterweg 173925GA Scherpenzeel GldGecontroleerd: juni 2020

Stichting Parousie Contract met de gemeente

Beschermd wonen | Re-integratiebedrijven

De christelijke organisatie Parousie biedt 24-uurs zorg en begeleiding aan cliënten met een psychiatrische diagnose en een Wmo-indicatie.

De stichting ondersteunt cliënten door trainingen op maat aan te bieden. Deze trainingsarrangementen hebben een verbinding met het wonen op het terrein of met activiteiten in het maatschappelijke leven. Parousie combineert daarmee begeleiding voor wonen en werken op één locatie.

Parousie is gevestigd in een historische woonboerderij met nieuwe appartementen, op een historisch landgoed aan de rand van Scherpenzeel.

Dagbesteding

Beschermd wonen

Heb je een psychiatrische diagnose én een indicatie van de WMO? Dan kom je in aanmerking voor een plaats bij Parousie. Wij hebben 24 plaatsen beschikbaar, verdeeld over 5 woongroepen. Wij helpen iedereen vanaf 18 jaar, zowel mannen als vrouwen. Er zijn verschillende soorten groepen. Een... Lees meer

Begeleid wonen

Heb je een psychiatrische diagnose én een indicatie van de WMO met een ZZP C04, C05 of C06? Dan kom je in aanmerking voor een plaats bij Parousie. Wij hebben 21 plaatsen beschikbaar, verdeeld over 5 woongroepen. Ook met een PGB kun je bij ons aankloppen om je zorg en begeleiding of dagbesteding... Lees meer

Bezoekadres

Vlieterweg 17 3925GA Scherpenzeel GldRoute

Contact

KVK 09154718AGB 72727342

Niet gevonden wat u zocht?

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: