Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Geef me de 5 academie

0314-82 09 40Utrechtseweg 2906812AR ArnhemGecontroleerd: februari 2020

Geef me de 5 academie - locatie Arnhem

Opleidingsinstituten | Informatie- en adviespunten

De ‘Geef me de 5 academie’ biedt een praktisch en hoog gewaardeerd aanbod van scholing en lezingen voor ouders, opvoeders en professionals op het gebied van Autisme Spectrum Stoornissen. Geef me de 5 wordt zeer positief ontvangen vanwege de praktische handvatten die de methodiek geeft. Het is gericht op het zo zelfstandig mogelijk maken van mensen met Autisme Spectrum Stoornissen. De werkwijze bestrijkt een breed scala aan behandelstrategieën en kan als breed theoretisch ingebed beschouwd worden. Onderzoek heeft reeds de wetenschappelijke effectiviteit van Geef me de 5 aangetoond. Met de post-HBO opleiding Geef me de 5 leert de academie professionals methodisch te werken met Geef me de 5.

Lezingen Geef me de 5/autisme spectrum stoornissen

De Geef me de 5 academie verzorgt lezingen door heel Nederland over de methodiek Geef me de 5, welke met veel enthousiasme ontvangen worden. Voor de actuele lezingen verwijzen wij u naar onze website: www.geefmede5.nl . Daarnaast is een lezing door Colette de Bruin bij u op locatie mogelijk, aangepast aan de doelgroep of specifieke vraag.

Cursussen Geef me de 5/autisme spectrum stoornissen

Wij bieden diverse cursussen aan op het gebied van Autisme. Voor het actuele aanbod kunt u onze website raadplegen: www.geefmede5.nl . Tevens bieden wij voor gemeenten en instellingen/bedrijven cursussen en trainingen op maat. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Geef me de 5 academie.

Bezoekadres

BedrijfsverzamelgebouwUtrechtseweg 290 6812AR ArnhemRouteDeze locatie is toegankelijk voor gehandicapten

Contact

Niet gevonden wat u zocht?

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: