Algemene informatie

Wij ondersteunen hulpvragers met het invullen van formulieren, het aanvragen van voorzieningen, toeslagen e.d., het terug vragen van teveel betaalde belastingen, bemiddelen bij problemen met allerhande instanties zoals het CIZ, het CAK, het UWV etc., het opstellen van beroeps- en bezwaarschriften etc. Daarnaast hebben we een belangrijke adviestaak, bijv. bij het aanvragen van vrijstelling van gemeentelijke belastingen en heffingen etc. Dankzij een subsidie van de gemeente is onze hulp gratis voor inwoners van de gemeente Ede. Alleen voor belastingaangiftes wordt soms een eigen bijdrage gevraagd. De hoogte daarvan is afhankelijk van het (bruto) inkomen. Overigens worden mensen met een pasje van de voedselbank gratis geholpen. Ook diegenen die in de schuldsanering komen/zitten, hoeven geen bijdrage te betalen voor hulp bij hun belastingaangifte. Sinds kort worden ook alle inwoners met een inkomen tot 130% van de bijstandsnorm gratis geholpen.  Hulpvragers met een hoger inkomen betalen een bescheiden bijdrage, afhankelijk van het bruto (gezins)inkomen. Het werkgebied omvat de gemeente Ede.

Contactinformatie

 0318-57 58 48 0318-20 80 80 www.mbede.nlLaatste controle: juli 2020

Postadres
Weerkruislaan 646721BV Bennekom

Openingstijden

Hulpaanbod

Advies en ondersteuning

Wij adviseren en informeren over belastingen, toeslagen, sociale verzekeringswetten, AOW, ANW, WMO, bijstand etc.

Formulierenservice

Alle cliƫnten worden in de regel thuis bezocht. Alleen indien dat niet mogelijk is of niet gewenst wordt, vindt het contact plaats op een nader te bepalen spreekuurlocatie.

Hulp en ondersteuning bij zaken omtrent Belastingen en Toeslagen

Wij verzorgen belastingaangiftes en het aanvragen, wijzigen en stopzetten van toeslagen. Ook zijn we zonodig behulpzaam bij het aanvragen van een betalingsregeling, indien u belasting en/of toeslagen moet terugbetalen. Wij bezoeken alle hulpvragers in de regel thuis. Alleen indien een huisbezoek...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Adviespunt of informatiepunt
Vergelijk hulpaanbod