Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Leger des Heils

Afbeelding bij de organisatie

088-09 01 810Nieuwe Stationsstraat 286711AG EdeGecontroleerd: april 2020

Leger des Heils - Ambulant team regio Ede / Next Level Contract met de gemeente

Maatschappelijk werk | Welzijnswerk

Next Level is een project van het Leger des Heils in Ede. Next Level biedt een stabiele woonplek voor kwetsbare mensen die een volgende stap kunnen maken op weg naar volledige zelfstandigheid en klaar zijn om uit de Maatschappelijke Opvang uit te stromen. Het doel is zelfstandigheid bevorderen en het risico beperken dat mensen terugvallen. Next Level streeft naar uitstroom naar een eigen woning binnen 6 maanden tot maximaal 1 jaar. Je krijgt je eigen kamer, en kookt samen met je huisgenoten. Je hebt een gezamenlijke woonkamer, keuken en badkamer. Je vult minimaal twintig uur per week met werk of een andere dagbesteding. Als je al op jezelf woont, krijg je zogenaamde ambulante woonbegeleiding. Je kunt jezelf goed redden, en de begeleiding helpt je om dat zo te houden.

Woonbegeleiding

De ambulant (woon)begeleider helpt bijvoorbeeld met:koken huishouden, een gezond dag- en nachtritme, post- en geldzaken, school, werk of solliciteren, medicijngebruik, mensen leren kennen en vrienden maken.

Bezoekadres

Nieuwe Stationsstraat 28 6711AG EdeRouteToegankelijk: RolstoeltoegankelijkRolstoeldoorgankelijkLift of traplift aanwezig

Postadres

Nieuwe Kazernelaan 46711JC Ede

Contact

Klant Contact Centrum

088-09 01 810

Niet gevonden wat u zocht?