Algemene informatie

Advocatenkantoor Wattilete is een algemene, sociale rechtspraktijk waar ook de minderbedeelde mens terecht kan met zijn of haar problemen. Wij behandelen zaken op het terrein van het: familierecht, sociale zekerheidsrecht, bestuursrecht en het vreemdelingen- en asielrecht.
Advocatenkantoor Wattilete streeft er naar om werk van goede kwaliteit te leveren en koppelt die kwaliteit aan betrokkenheid met de cliënt. Onze missie is om onze cliënten de best mogelijke juridische kennis en expertise te leveren en tegelijkertijd onze betrokkenheid bij de samenleving uit te dragen.
Ons kantoor hanteert een pro-actieve benadering om juridische problemen op te lossen of beter gezegd: te voorkomen. Betrouwbaarheid en het stipt uitvoeren van afspraken zijn eigenschappen die wij hoog in het vaandel dragen.
Advocatenkantoor Wattilete behartigt niet alleen de belangen van betalende cliënten, maar neemt ook zaken van cliënten aan op basis van gefinancierde rechtsbijstand. In de volksmond worden die zaken ook wel de ‘ pro deo-zaken’ ofwel toevoegingszaken genoemd. De Raad voor Rechtsbijstand kan op aanvraag een toevoeging verlenen. Het eerste consult is bovendien altijd gratis.

Hulpaanbod

Advisering

Advisering en juridische dienstverlening.

Juridische advisering

Advocatenkantoor en juridische advisering.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Juridische dienstverlening
Vergelijk hulpaanbod